001 - Escaperoom aglemeen
Telefonisch spreekuur Geldpunt

Telefonisch spreekuur Geldpunt


Geplaatst op: 18 mei 2020

Mis jij nu inkomen door de coronacrisis? Of ben je net jouw baan kwijtgeraakt? Of maak je zorgen over jouw baan? In jouw gezin of huishouden levert dat extra stress op omdat niet iedereen een financiële buffer heeft om een aantal maanden huur, gas, licht en zorgverzekering te betalen.

Wil je weten hoe het zit met het aanvragen van een uitkering, de toeslagen of een andere regeling? Door alle informatie via de media weet je niet waar je moet zijn voor welke regeling. Een beetje hulp en advies kan jou zeker op weg helpen.

Heb je schulden en zie je die nu verder oplopen? Of wil je juist voorkomen dat er schulden ontstaan? Een overzicht van jouw inkomsten en uitgaven zou jou enorm helpen, maar zo’n lijst opstellen is een enorme klus.

Kortom voor iedereen die zorgen heeft over geld en financiën is er het telefonische spreekuur van het Geldpunt op: maandagmiddag van 13.30 tot 15.30 u. telefoon 06-86860217

Buiten het spreekuur zijn wij bereikbaar per e-mail: geldpunt@stdb.nl. Het is in bepaalde gevallen ook mogelijk om een afspraak te maken.

 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Telefonisch spreekuur Geldpunt

Mis jij nu inkomen door de coronacrisis? Of ben je net jouw baan kwijtgeraakt? Of maak je zorgen over jouw baan? In jouw gezin of huishouden levert dat extra stress op omdat niet iedereen een financiële buffer heeft om een aantal maanden huur, gas, licht en zorgverzekering te betalen. Wil … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: