001 - Escaperoom aglemeen
Baasje rijdt Vinkeveens schoolplein op na protesterende kat

Baasje rijdt Vinkeveens schoolplein op na protesterende kat


Geplaatst op: 19 mei 2020

Dinsdagmorgen rond 8.40 uur is een auto het schoolplein opgereden bij basisschool De Schakel aan de Pijlstaartlaan in Vinkeveen.

De auto kwam vanaf de Dodaarslaan toen het mis ging. De bestuurder was met zijn kat onderweg naar de dierenarts. Het beestje had daar niet zo'n zin in en sloeg op hol in de auto. De man had daardoor de auto niet meer onder controle en reed per ongeluk rechtdoor het schoolplein op.

De auto ramde het hekwerk en kwam kwam vervolgens tot stilstand tegen een speeltoestel. Er waren geen kinderen op het plein -zij waren net binnen- en wonder boven wonder stonden er ook geen ouders meer bij de hekken rondom het schoolplein.

Op materiele schade na liep alles goed af. Ook de kat maakt het naar omstandigheden goed.Laatst bewerkt op: 19 mei 2020 11:54

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Baasje rijdt Vinkeveens schoolplein op na protesterende kat

Dinsdagmorgen rond 8.40 uur is een auto het schoolplein opgereden bij basisschool De Schakel aan de Pijlstaartlaan in Vinkeveen. De auto kwam vanaf de Dodaarslaan toen het mis ging. De bestuurder was met zijn kat onderweg naar de dierenarts. Het beestje had daar niet zo'n zin in en sloeg op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: