001 - Escaperoom aglemeen
Fietslessen gaan van start voor volwassenen die (opnieuw) willen leren fietsen

Fietslessen gaan van start voor volwassenen die (opnieuw) willen leren fietsen


Geplaatst op: 25 mei 2020

Wil je leren fietsen? Of heb je het vroeger wel geleerd, maar durf je eigenlijk niet meer? Dan kun je je nu aanmelden voor fietslessen voor volwassenen. De lessen – gegeven door een fietsdocent - gaan begin juni van start in Abcoude, Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis.

De fietslessen zullen starten op WOENSDAG 3 JUNI & VRIJDAG 5 JUNI. En daarna wekelijks. 

De fietslessen worden gegeven in een groepje van maximaal tien deelnemers. In elf lessen van elk één uur wordt geoefend met op- en afstappen, remmen en bochten nemen. Daarnaast worden de verkeers- en voorrangsregels besproken. Deelnemers wordt geleerd op eigen kracht te fietsen; de begeleiders houden de deelnemers niet vast.

Aan het volgen van deze fietslessen zijn geen kosten verbonden, omdat ze mede mogelijk zijn gemaakt door een subsidie van de Provincie Utrecht en de gemeente De Ronde Venen. Deelnemers moeten wel zelf een fiets hebben en een WA-verzekering hebben afgesloten.

Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op met Annelies de Hoop van Tympaan-De Baat, per e-mail via a.dehoop@stdb.nl of telefonisch op (0297) 230 280.


Laatst bewerkt op: 25 mei 2020 09:04

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fietslessen gaan van start voor volwassenen die (opnieuw) willen leren fietsen

Wil je leren fietsen? Of heb je het vroeger wel geleerd, maar durf je eigenlijk niet meer? Dan kun je je nu aanmelden voor fietslessen voor volwassenen. De lessen – gegeven door een fietsdocent - gaan begin juni van start in Abcoude, Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis. De fietslessen zullen starten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: