001 -Family
Flower Art Museum vanaf 5 juni weer open

Flower Art Museum vanaf 5 juni weer open


Geplaatst op: 25 mei 2020

Na tweeëneenhalve maand van sluiting mogen de musea in Nederland binnenkort weer voorzichtig open. Ook het Flower Art Museum in Aalsmeer is blij dat het bezoekers kan ontvangen. Vanaf vrijdag 5 juni gaan de deuren weer open.

Het museum bestaat deze zomer twee jaar en hoopte de groei van vorig jaar door te trekken. In het tweede kwartaal stonden tal van activiteiten gepland, maar helaas gooide corona roet in het eten. Stilzitten is er echter niet bij. De tijd is benut om nieuwe plannen te maken en uit te voeren. Zo is de daktuin van het museum met hulp van de vrijwilligers opgeknapt. Vanaf juni gaat deze open en zijn er kunstwerken te zien van leden van het Mozaïekgilde, een vereniging van professionele mozaïekkunstenaars. Een van de andere projecten is de inrichting van een mini-museum in het nieuwe FloriWorld.

Tickets reserveren
Voor de heropening zijn maatregelen getroffen om bezoekers zo goed en veilig mogelijk te ontvangen. Door de ruime opzet van de tentoonstellingszalen kan worden volstaan met een aantal eenvoudige maatregelen om voldoende afstand te houden. De koffiecorner blijft voorlopig nog gesloten, wel is de museumwinkel open. Volgens de landelijke richtlijnen moeten bezoekers vooraf tickets reserveren. Dit kan online via www.flowerartmuseum.nl.

Het museum is in juni geopend elke vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Op dit moment zijn binnen te zien de thematentoonstelling ‘Bomen in Beeld’, de mozaïektentoonstelling ‘Bloem, de natuurlijke verleider’, werk van kunstenaars Joris Kuipers en Aleksander Willemse en van kunstenaarscollectief Tropisme. Het Flower Art Museum is gevestigd aan Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren).Laatst bewerkt op: 25 mei 2020 19:16

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Flower Art Museum vanaf 5 juni weer open

Na tweeëneenhalve maand van sluiting mogen de musea in Nederland binnenkort weer voorzichtig open. Ook het Flower Art Museum in Aalsmeer is blij dat het bezoekers kan ontvangen. Vanaf vrijdag 5 juni gaan de deuren weer open. Het museum bestaat deze zomer twee jaar en hoopte de groei van vorig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: