001 - Escaperoom aglemeen
Optische illusie bij ondergrondse containers Brusselflat

Optische illusie bij ondergrondse containers Brusselflat


Geplaatst op: 26 mei 2020

Om ervoor te zorgen dat er minder afval wordt neergezet naast de ondergrondse containers is bij de Brusselflat een prachtige 3D graffiti tekening rondom deze containers gemaakt.

Wethouder Hans Bouma was nieuwsgierig en nam een kijkje bij de Brusselflat. Hij was meteen onder de indruk van de tekening. “Het gebeurt regelmatig dat mensen afval naast de ondergrondse afvalcontainers zetten. Bijplaatsen van afval leidt tot een rommelig aanzicht en zorgt ook voor ergernis bij de inwoners. Afval trekt afval aan, daardoor wordt er nog meer bijgeplaatst. Dit zorgt voor meer zwerfafval. Dit afval moet apart worden opgehaald, wat weer leidt tot extra kosten voor het opruimen en verwerken. Ik hoop dat deze optische illusie bijplaatsingen voorkomt. U kunt uw grofvuil (onder andere huishoudelijke apparaten en meubilair) zelf wegbrengen naar het scheidingsdepot.”

 


Laatst bewerkt op: 26 mei 2020 09:18

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Optische illusie bij ondergrondse containers Brusselflat

Om ervoor te zorgen dat er minder afval wordt neergezet naast de ondergrondse containers is bij de Brusselflat een prachtige 3D graffiti tekening rondom deze containers gemaakt. Wethouder Hans Bouma was nieuwsgierig en nam een kijkje bij de Brusselflat. Hij was meteen onder de indruk van de tekening. “Het gebeurt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: