Atlantis A2 pakt punt in Leiderdorp

Geplaatst op: 12 september 2011

Het door Scheenaart rioolwerken gesponsorde Atlantis A2 moest afgelopen zaterdag een uitwedstrijd spelen in Leiderdorp tegen Velocitas A2.

De wedstrijd begon als volgt: Maarten Helsloot,Matthijs Blokland ,Willemijn Schouten,Sterre Rechtuijt in de aanval en Lars van Walraven,Kariem Khalifa ,Iris Facee Schaeffer en Eva Haspels in de verdediging. Atlantis begon goed aan de wedstrijd met meteen een voorsprong door een goed afstandschot van Willemijn 0-1. Kort daarna kwam Atlantis op een 0-2 door een mooi afstandschot van Maarten. Maar Velocitas gaf niet op dus kwamen ze terug tot 1-2 door een doorloopbal. Atlantis trok zich daar niets van aan dus toen kwam Lars met een goeie korte kans en maakt er de 1-3 van. Toen klonk het rustsignaal.

Na wat aanwijzingen van coach Chantal ging Atlantis weer met veel vertrouwen de wedstrijd in. In de tweede helft kwam Niels van Oudenallen in het veld voor Matthijs en Maartje Waagenaar kwam erin voor Sterre. In het begin van de tweede helft maakte Velocitas het eerste doelpunt door een schot 2-3. Snel daarna kreeg Atlantis een strafworp mee en die maakte Willemijn keurig af 2-4.Kort daarna scoorde Eva meteen door een korte kans 2-5,daarna scoorde Velocitas de 3-5 door een afstandschot. Snel daarna maakte Maarten er de 3-6 van door een perfect afstandschot. Toen kwam Velocitas heel goed terug en maakte meteen vier doelpunten achter elkaar. Twee korte kansen en een schot, strafworp en zo werd de stand 7-6. De laatste 15 minuten kwam Robina van Senten in het veld voor Maartje. Vijf minuten voor tijd scoorde Willemijn een mooi afstandschot en zo werd het 7-7. Atlantis probeerde nog de overwinning te pakken maar dat is helaas niet gelukt: eindstand 7-7.

Hopelijk gaat Atlantis A2 volgende week in Sassenheim tegen TOP/wereldtickets beide punten pakken.

Het door Scheenaart rioolwerken gesponsorde Atlantis A2 moest afgelopen zaterdag een uitwedstrijd spelen in Leiderdorp tegen Velocitas A2. De wedstrijd begon als volgt: Maarten Helsloot,Matthijs Blokland ,Willemijn Schouten,Sterre Rechtuijt in de aanval en Lars van Walraven,Kariem Khalifa ,Iris Facee Schaeffer en Eva Haspels in de verdediging. Atlantis begon goed aan … Lees meer »