001 - Tuimarkt
Recreatiemagazine Vinkeveen 2020

Recreatiemagazine Vinkeveen 2020


Geplaatst op: 29 mei 2020

Deze week wordt het nieuwe (recreatie)magazine Vinkeveen en omgeving 2020 huis-aan-huis in een groot deel van De Ronde Venen bezorgd. Het blad - een uitgave van Pijl 14 grafisch ontwerp - staat wederom vol met ‘nieuws’ over interessante en toeristische plekjes in De Ronde Venen. 

Remco Oldenburger van de gelijknamige jachthaven Oldenburger vertelt waarom mensen die Vinkeveen ontdekt hebben nooit meer weg willen, de geschiedenis van de markante starttoren op het starteiland wordt kort beschreven en drie mensen die iets met Vinkeveen hebben, vertellen over hun mooiste plekje in de omgeving. Verrassende antwoorden zijn het resultaat. In getallen worden een aantal cultuurhistorische bezienswaardigheden toegelicht en ook de pareltjes Botshol en Waverhoek worden niet vergeten. Natuurlijk is er ook aandacht voor het varen op de Vinkeveense Plassen en de aangrenzende riviertjes, wandelen, fietsen, vissen, zwemmen, duiken en suppen. 

Kortom, de boodschap van het magazine is duidelijk: laat je verrassen door het dorp aan de Plassen. Dat kan zeker in deze tijd, want de verwachting is dat heel veel mensen vakantie gaan vieren en ontspanning gaan zoeken in eigen land. Hopelijk kunnen we van de zomer - met inachtneming van de regels -  toch weer met heel veel mensen gaan genieten van al dat moois om ons heen.

Heb je het blad niet ontvangen? Dan is dat geen probleem. Het ligt de komende maanden op ruim 100 plekken in de omgeving. Bij jachthavens, sluizen, campings, B&B’s, hotels en diverse supermarkten en winkels.


Laatst bewerkt op: 29 mei 2020 10:21

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Recreatiemagazine Vinkeveen 2020

Deze week wordt het nieuwe (recreatie)magazine Vinkeveen en omgeving 2020 huis-aan-huis in een groot deel van De Ronde Venen bezorgd. Het blad - een uitgave van Pijl 14 grafisch ontwerp - staat wederom vol met ‘nieuws’ over interessante en toeristische plekjes in De Ronde Venen.  Remco Oldenburger van de gelijknamige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: