001 -Family
De Veenlopers gaan weer starten met sporten

De Veenlopers gaan weer starten met sporten


Geplaatst op: 30 mei 2020

Nadat de maatregelen van de Corona regels per 11 mei zijn versoepeld starten de Veenlopers weer met wandelen en hardlopen. Wij zijn blij dat wij weer in groepen mogen sporten. Omdat de Veenlopers een protocol hebben opgesteld starten wij eerst bij wandelaars met maximaal 15 sporters en hardlopen met maximaal 10 sporters dit natuurlijk om verspreiding van het virus te minimaliseren.

Wij nodigen iedereen uit om met ons mee te sporten dat kan door een contactformulier in te vullen op onze website  www.veenlopers.nl . De trainingen zijn op dinsdag en donderdagavond.

Iedereen moet zich eerst aanmelden om mee te mogen trainen. De eerste 4 trainingen zijn gratis hierna kan men besluiten om lid te worden van onze gezellige vereniging.

Enthousiast?  Aanmelden kan via de Veenlopers website  www.veenlopers.nl .

 Laatst bewerkt op: 30 mei 2020 07:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Veenlopers gaan weer starten met sporten

Nadat de maatregelen van de Corona regels per 11 mei zijn versoepeld starten de Veenlopers weer met wandelen en hardlopen. Wij zijn blij dat wij weer in groepen mogen sporten. Omdat de Veenlopers een protocol hebben opgesteld starten wij eerst bij wandelaars met maximaal 15 sporters en hardlopen met maximaal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: