Atlantis 2 laat punten liggen in Leiderdorp

Geplaatst op: 12 september 2011

Afgelopen zaterdag moest Atlantis 2, gesponsord door De Rabobank, optreden tegen Velocitas in Leiderdorp. Atlantis 2 begon de competitie goed door meteen de eerste wedstrijd met winst af te sluiten. Helaas kon Atlantis de reeks niet doorzetten in Leiderdorp. Door een zwakke eerste helft moest Atlantis het veld verlaten met 11-8.

Atlantis begon de wedstrijd in de volgende opstelling: Jacco van Koeverden-Brouwer, Martijn de Horde, Joyce Gortenmulder en Melissa van der Stap in de aanval. In de verdediging begonnen Alex van Senten, Berry de Jong, Chantal Poolman en Tamara Gortenmulder.
De wedstrijd ging van start en binnen 20 minuten had Atlantis vier onnodige strafworpen weggegeven. Hierdoor stond het al snel 5-0. De stand liep verder uit tot 7-1 en Atlantis moest de rust in met een 8-2 achterstand.

De coach attendeerde Atlantis op een zwakke eerste helft en het roer moest om. Na de rust kwam Kristian Geerdinck in het veld voor Martijn de Horde. Atlantis begon scherp aan de tweede helft en was bezig met een fenomenale inhaalslag. Het team wist de stand terug te brengen naar 9-8. De 9-9 was binnen handbereik, alleen miste Atlantis net dat beetje geluk om de gelijkmaker te maken. Toen Atlantis de 9-9 niet scoorde, had Velocitas de mogelijkheid om de 10-8 te maken. En dat deden ze. Kort daarna maakten ze de 11-8, waardoor Atlantis het veld moest verlaten met een verlies.

Ondanks een veerkrachtige tweede helft wist Atlantis het niet om te zetten in een overwinning. Aan Atlantis de taak om de volgende wedstrijd door te spelen zoals ze in de tweede helft deden.

Afgelopen zaterdag moest Atlantis 2, gesponsord door De Rabobank, optreden tegen Velocitas in Leiderdorp. Atlantis 2 begon de competitie goed door meteen de eerste wedstrijd met winst af te sluiten. Helaas kon Atlantis de reeks niet doorzetten in Leiderdorp. Door een zwakke eerste helft moest Atlantis het veld verlaten met … Lees meer »