001 - Escaperoom aglemeen
Winkelcentrum De Passage doneert Vers aan de voedselbank

Winkelcentrum De Passage doneert Vers aan de voedselbank


Geplaatst op: 3 juni 2020

De voedselbanken staan zeker in deze tijd voor enorme uitdagingen. De Verswinkels in Winkelcentrum de Passage hebben het drukker dan ooit. De eigenaar van WC de Passage heeft samen met de Verswinkels daar de handen in een geslagen om hier een mooie gift met elkaar van te maken.

Gezamenlijk wordt er ruim 3750,00€ gedoneerd in de vorm van tegoedbonnen. Hierdoor kunnen de cliënten van de voedselbank boodschappen doen bij 1 of meerdere Verswinkels in WC de Passage.

Wethouder Kroon was de winkeliers en eigenaar zeer erkentelijk met deze donatie. “Het is prachtig om te zien dat ondernemers nog steeds veel doen voor inwoners die het niet makkelijk hebben. Dat is echt geweldig”.

De Voedselbank zal komende weken zichtbaarder worden, omdat er geld nodig is om naast voedselpakketten ook tegoedbonnen uit de delen. Dit heeft ook als doel om de contactmomenten zoveel mogelijk te beperken.


Laatst bewerkt op: 3 juni 2020 18:27

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winkelcentrum De Passage doneert Vers aan de voedselbank

De voedselbanken staan zeker in deze tijd voor enorme uitdagingen. De Verswinkels in Winkelcentrum de Passage hebben het drukker dan ooit. De eigenaar van WC de Passage heeft samen met de Verswinkels daar de handen in een geslagen om hier een mooie gift met elkaar van te maken. Gezamenlijk wordt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: