001 - Escaperoom aglemeen
Burgemeester bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’

Burgemeester bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’


Geplaatst op: 5 juni 2020

Op woensdag 10 juni start Radio Aalsmeer Politiek na een corona-afwezigheid weer met uitzendingen. De eerste gast van presentatoren Erik Kreike en Sem van Hest is onze burgemeester Gido Oude Kotte. Deze keer niet op het gewone tijdstip, maar woensdag van 18.00 tot 19.00 uur. 

Uiteraard worden corona-issues aangesneden en de vraag hoe bestuur je een gemeente in deze tijd. Heb je een vraag? Mail dan naar sem@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de radiostudio op nummer 0297-325858. 

De uitzending is live te volgen via radio, televisie en de website. Te bekijken via kanaal 12 van Caiway, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort of radioaalsmeer.nl/tv. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel, digitaal radiokanaal 868 (Caiway) en via de website www.radioaalsmeer.nl.

Uitzending gemist? Surf naar radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist. 

 


Laatst bewerkt op: 5 juni 2020 19:55

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’

Op woensdag 10 juni start Radio Aalsmeer Politiek na een corona-afwezigheid weer met uitzendingen. De eerste gast van presentatoren Erik Kreike en Sem van Hest is onze burgemeester Gido Oude Kotte. Deze keer niet op het gewone tijdstip, maar woensdag van 18.00 tot 19.00 uur.  Uiteraard worden corona-issues aangesneden en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: