001 -Family
Geen DownTown Ophelia maar wel ‘DownTown Radio & TV’

Geen DownTown Ophelia maar wel ‘DownTown Radio & TV’


Geplaatst op: 9 juni 2020

Zaterdag 13 juni kan het evenement DownTown Ophelia niet worden georganiseerd. Daarom gaan Dennis, Rinus en Ilse een deel van de onderdelen van het evenement naar de radiostudio halen. Tijdens de drie uur durende uitzending zijn er optredens van Sasja Brouwers, Danny Terp en Dennis Wijnhout, grappige filmpjes van onder andere de Let’s Dance Specials en zijn er leuke interviews en reportages. Ilse gaat bij een paar DownTown-deelnemers langs om een cadeautje te brengen en gaat een kijkje in de Ophelialaan nemen waar het zaterdag helaas niet zal bruisen van allerlei activiteiten. Luister en kijk tussen 13.00 en 16.00 uur mee naar dit leuke programma. 

‘Echt Esther’ duikt in de uitvaarten
Donderdag 11 juni is Erik Pieterse te gast bij ‘Echt Esther’. Erik werkt sinds 2014 als zelfstandig ondernemer in de uitvaartbranche. Hij leerde als accountmanager bij diverse verzekeraars veel over mensen. Hij noemt zichzelf een ‘mensenmens’, maar ook creatief, ondernemend en oplossingsgericht. Inmiddels heeft hij al heel wat jaren ervaring als uitvaartplanner. Erik vindt het persoonlijke aspect het belangrijkste tijdens de uitvaart, zodat er veel herkenning is met de overledene. Heeft u een vraag voor Erik? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl. U kunt donderdag vanaf 19:00 uur overal ter wereld mee luisteren naar Echt Esther via www.radioaalsmeer.nl 

Boeklancering bij ‘That’s Life’
Donderdag 11 juni is het weer die ene donderdag van de maand en om 20.00 uur tijd voor ‘That’s Life’ op Radio Aalsmeer. Met aandacht voor de feestelijke boeklancering van het boek ‘Vrede, de heilige missie van Sophie’, de derde roman van de Aalsmeerse schrijfster Debby Albers. De Vereniging Amstelland Kunst heeft aanstaande zaterdag een online vernissage van een nieuwe expositie en Corry Zwart komt daarover praten. Professioneel portretschilder Amanda Poortvliet geeft leuke workshops met eitempera verf. Ze komt vertellen wat dit is en hoe mooi je ermee kan schilderen. En tot slot vertellen Constantijn Hoffscholte van het Flower Art Museum en mediakunstenaar Alex Prooper over een prachtig te realiseren kunstwerk voor de museumtuin De Wall of Flowers. Kortom, een heerlijke uitzending over kunst en cultuur en natuurlijk muziek van Jenny Piet die de presentatie doet en Dennis Wijnhout voor de techniek. 

 

De week afsluiten met ‘Let’s Go’ 
Vanaf deze week tot aan de zomervakantie sluit Kim tussen 17.00 en 18.00 uur de week met je af op vrijdag en start je je weekend gezellig bij Radio Aalsmeer met ‘Let’s Go and Stay Home’. 

Met de vakantie voor de deur zijn we natuurlijk allemaal aan het nadenken over wat we tijdens deze vakantie gaan doen. Jammer genoeg vervallen er veel zomerkampen en misschien ga je ook niet op vakantie deze zomer. Gelukkig hebben ze bij de Werkschuit een leuk alternatief. Vrijdag belt Kim met Annefie van Itterzon van Stichting de Werkschuit. Deze zomer organiseren ze namelijk een “Summer Art School”. Wat is dat precies?

Natuurlijk is er iedere uitzending nog steeds ruimte voor verzoekjes, groetjes, foto’s en leuke verhalen van de luisteraars! Deze kan je nog steeds mailen of appen. En deze week is de laatste kans om je juf of meester aan te melden voor de titel Super Juf en Super Meester. Dus vergeet niet aan te melden!

‘Blikopener Radio’ #65 met Miranda Schellevis
Waar staat jouw merk precies voor? En hoe kun je jezelf dan het beste in de markt zetten? Miranda Schellevis van Studio BE BOLD is brand artist en helpt merken bij het zich positioneren in de markt. Al twaalf jaar zit ze met haar eigen ontwerpstudio in het inspirerende Rotterdam. Hoe, wat, waar, waarom? We komen er maandag 15 juni achter bij ‘Blikopener Radio’. In uitzending #64 behandelden de programmamakers de innovatielijn van Centraal Beheer. Senior manager Linda Nieuwenhuizen vertelde over het bedenken van nieuwe diensten die mensen helpen een makkelijker leven te leiden. “We vragen ons af: wat gebeurt er in de markt? En wat voor kansen zien we daarin om iets nieuws te bedenken?” Zo ontstonden onder meer Klushulp en RoadGuard. 


‘De Top 10 van’ Chaia van der Heide
Maandag 15 juni ontvangen vader en dochter Rinus en Talitha van Itterzon zangeres Chaia van der Heide als gast in de radiostudio. Zij zal de luisteraars meenemen naar haar tien favoriete nummers. Chaja vormt samen met haar man de band Upstream en speelt ook nog in de band Mirage, een Fleetwood Mac coverband. Chaja komt samen met haar man André van Solinge naar de studio voor haar Top 10. 

‘Young Ones’ over GSA en voetbalmeiden
Woensdag 17 juni om 19.00 uur is er bij ‘Young Ones’ aandacht voor de GSA (Gender and Sexuality Alliance). Cathelijn Gelderloos maakt deel uit van het bestuur van de GSA op het Alkwin Kollege, een groep scholieren die vindt dat iedereen de vrijheid heeft te kunnen zijn wie ze zijn, zonder zich daarvoor te hoeven schamen of te verantwoorden. Zij vertelt wat ze zoal doen en waarom. Ook worden een aantal meiden geïnterviewd via skype vanaf het trainingsveld van het project Generation One. Dit is het eerste meidentalenteam in de geschiedenis van het Europese voetbal dat ook in hoofdklasse uitkomt tegen jongens. Hun doel is het speelveld gelijktrekken tussen mannen en vrouwen. Vanuit deze visie en aanpak willen ze het vrouwenvoetbal naar een nieuw level brengen om ook het betaald voetbal in te gaan. Een mooie mix van interessante onderwerpen en leuke muziek. 


Laatst bewerkt op: 9 juni 2020 09:26

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geen DownTown Ophelia maar wel ‘DownTown Radio & TV’

Zaterdag 13 juni kan het evenement DownTown Ophelia niet worden georganiseerd. Daarom gaan Dennis, Rinus en Ilse een deel van de onderdelen van het evenement naar de radiostudio halen. Tijdens de drie uur durende uitzending zijn er optredens van Sasja Brouwers, Danny Terp en Dennis Wijnhout, grappige filmpjes van onder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: