Atlantis B1 wint ook de tweede wedstrijd

Geplaatst op: 12 september 2011

Atlantis B 1, zowel ploeg als coaches, heeft zichzelf dit seizoen ten doel gesteld kampioen te worden en te promoveren.

Als er zulke ambities worden uitgesproken moeten er ook punten gepakt worden. Zodoende heeft de door Roebeson expertises en taxaties gesponsorde ploeg, elke week de instelling om voor de winst te gaan. De eerste wedstrijd is er gestart met een winstpartij in Almere ( 12-14), een wedstrijd met twee gezichten. Hele mooie acties en spel afgewisseld met foutjes en onrustig spel.

Zaterdag 10 september moest er worden aangetreden tegen Huizen B1 op het eigen vertrouwde veld. De coaches en ploeg zouden verder gaan met alle goede punten en de foutjes proberen te beperken. Bij het uitnemen werd al gelijk gescoord met een mooie doorloopbal.
Daarna volgden een paar mooie aanvallen waar helaas niet uit gescoord werd.

Een kleine onoplettendheid werd door Huizen onmiddellijk afgestraft.

De doelpunten daarop volgend waren allemaal van afstand, één schot zelfs zonder de mand te raken .Met een stand van 5 -2 werden de kleedkamers opgezocht.
In de rust werd er besproken dat de ploeg de rust zou moeten blijven behouden. Rustig zoeken naar de juiste kansen. Het eerste doelpunt was wederom een afstand schot. In plaats dat de ploeg de voorsprong van 4 doelpunten verder ging uitbouwen, kwam Huizen beter in zijn spel. Ze kwamen zelfs terug tot 1 doelpunt verschil, 6-5. Gelukkig wist Atlantis het weer om te buigen en via een mooie doorloopbal werd het 7-5 en was er weer marge van 2 doelpunten. Via een korte kans en een mooi afstandschot werd de marge van 4 doelpunten zelfs weer hersteld. Huizen scoorde nog 1 keer tegen waardoor de eindstand werd bereikt van 9-6 in het voordeel van Atlantis. De ploeg wil op deze wijze ook nogmaals de wissels bedanken want ook zonder hen was het niet gelukt deze wedstrijd te winnen.

Het grote verschil met vorige week was dat de ploeg aanvallend en verdedigd de rust wist te bewaren. Er werd weliswaar minder gescoord dan vorige week maar verdedigd stond het weer een stuk beter. Natuurlijk zien de coaches altijd verbeterpunten maar ze waren dik tevreden met het resultaat. Weer een hele week om nog beter aan de start te komen in de streekderby tegen de Vinken. Deze wedstrijd is zaterdag 17 september om 11:15 in Vinkeveen, we zien u graag verschijnen. Ook kunt u Atlantis B 1 volgen op www.kvatlantis.nl.

Atlantis B 1, zowel ploeg als coaches, heeft zichzelf dit seizoen ten doel gesteld kampioen te worden en te promoveren. Als er zulke ambities worden uitgesproken moeten er ook punten gepakt worden. Zodoende heeft de door Roebeson expertises en taxaties gesponsorde ploeg, elke week de instelling om voor de winst … Lees meer »