Wethouder op bezoek bij winkel Stijl en Meer

Wethouder op bezoek bij winkel Stijl en Meer


Geplaatst op: 9 juni 2020

De winkel Stijl en Meer in de Zijdstraat wordt al ruim zes jaar gerund door Jacqueline Hilligers en Linda Kroezen. De twee enthousiaste dames vullen elkaar mooi aan hebben hun eigen specialisme. Jacqueline is kapster in hart en nieren en de passie van Linda ligt bij wonen en interieur. Stijl en Meer is hierdoor een mooie unieke winkel in Aalsmeer waarin deze twee passies bij elkaar komen. Wethouder Robert van Rijn ging bij deze concept store op bezoek.

“De eerste paar weken nadat bekend werd dat de kappers dicht moesten was het wel even schrikken.” Vertelt Linda. ”De kapsalon is direct dichtgegaan maar gelukkig konden we de winkel wel open houden. Hierna zijn we al snel begonnen met een web shop, hebben we pakketjes gemaakt en bezorgd en zelfs een winactie opgezet rond moederdag. Het was hartverwarmend om te zien hoe graag onze klanten ons wilde helpen om door deze periode heen te komen. Door alle extra acties hebben we onze zorgvuldig opgebouwde naamsbekendheid gelukkig gehouden. We waren ook blij met alle regelingen waar we gebruik van konden maken en de teruggaaf van het gebruikersdeel van de OZB.” 

Wethouder Robert van Rijn: “Ook hier zie je weer dat creativiteit het onderscheid kan maken bij bedrijven als ze te maken krijgen met een crisis. Ik ben trots op Stijl en Meer hoe zij hier mee omgaan. Als gemeente helpen we de winkels via VisitAalsmeer met de KoopMeerLokaal actie. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: KoopMeerLokaal! en help onze mooie lokale bedrijven.”


Laatst bewerkt op: 9 juni 2020 14:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder op bezoek bij winkel Stijl en Meer

De winkel Stijl en Meer in de Zijdstraat wordt al ruim zes jaar gerund door Jacqueline Hilligers en Linda Kroezen. De twee enthousiaste dames vullen elkaar mooi aan hebben hun eigen specialisme. Jacqueline is kapster in hart en nieren en de passie van Linda ligt bij wonen en interieur. Stijl … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: