001 - Escaperoom aglemeen
Wethouder Van Rijn op bezoek bij bollenkwekerij Koster

Wethouder Van Rijn op bezoek bij bollenkwekerij Koster


Geplaatst op: 9 juni 2020

Woensdag 3 juni ging wethouder Robert van Rijn op bezoek bij Bollenkwekerij Koster aan de Hoofdweg in Kudelstaart. Koster is vooral bekend bij inwoners omdat zij in hun kwekerij verschillende workshops geven. Zo kun je hier een ‘bollenmand vullen’ of een mooie hanging basket maken.

De wethouder werd hartelijk ontvangen door Kees en Trix Koster. Vol passie staken ze direct van wal over hun bollenbedrijf welke ze al ruim 60 jaar samen runnen en natuurlijk over de mensen die in grote getale naar hun bloembollenbedrijf komen om er één van de workshops te volgen. Je ziet aan alles dat de bollenkwekerij hun passie en hun leven is. “Precies toen de lock down werd afgekondigd stonden we aan de het begin van ons workshop seizoen.” Vertelt Kees. “Dat was wel even schakelen. We hebben om die reden veel bollen weg moeten gooien. We waren wel erg blij met de actie van deelnemers aan het Zaaitraject van de gemeente Aalsmeer. Zij hebben eind maart in Nieuw Oosteinde huis aan huis bollen en bloemen verkocht. Waaronder onze bollen en bloemen.”

Wethouder Robert van Rijn: “Ik voel mee met de bedrijven in Aalsmeer. En ondanks dat zij vindingrijk zijn heeft de gemeente Aalsmeer ook een plaatselijk noodpakket aan maatregelen vastgesteld. Een onderdeel van dit pakket is dat niet woningen geen OZB voor het gebruikersdeel betalen over 2020. Hiermee proberen we de economie ook plaatselijk extra te helpen.”


Laatst bewerkt op: 9 juni 2020 17:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Van Rijn op bezoek bij bollenkwekerij Koster

Woensdag 3 juni ging wethouder Robert van Rijn op bezoek bij Bollenkwekerij Koster aan de Hoofdweg in Kudelstaart. Koster is vooral bekend bij inwoners omdat zij in hun kwekerij verschillende workshops geven. Zo kun je hier een ‘bollenmand vullen’ of een mooie hanging basket maken. De wethouder werd hartelijk ontvangen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: