Harde werken Atlantis 3 wordt niet beloond

Geplaatst op: 12 september 2011

Afgelopen zaterdag speelde het door Van Der Laan gesponsorde Atlantis 3 thuis tegen Badhoevedorp 2. Na een spannende en zeer sterke wedstrijd was het helaas Atlantis dat aan het kortste eind trok. Het werd 12-14.
Het derde team van Atlantis is sterk veranderd ten opzichte van vorige jaren. Spelers uit verschillende teams staan nu ineens samen in het veld, waardoor er soms nog wat aan elkaar gewend moet worden. Toch hebben de eerste wedstrijden al bewezen dat het team snel op elkaar ingespeeld raakt en er steeds betere wedstrijden gespeeld worden.

Deze wedstrijd begonnen Ilona Pauw, Lisanne Reurings, Steven Gortenmulder en Arjen Markus in de aanval. De verdediging werd gevormd door Wilma Kranenburg, Nancy Kroese, Niels Reurings en Pleun Neurink. Atlantis ging voortvarend van start en opende de score via een mooie dieptebal. Helaas kon Badhoevedorp snel antwoorden en stond het weer gelijk. Vanaf dat moment was al duidelijk dat dit een zeer spannende wedstrijd kon gaan worden. En een spannende wedstrijd werd het. De gehele eerste helft ging de score gelijk op, maar het was wel Atlantis dat voortdurend het voortouw nam en de voorsprong pakte. Op slag van rust leek het er ook op dat Atlantis met een 7-6 voorsprong naar de kleedkamers zou gaan, maar helaas gooide een strafworp roet in het eten waardoor er met een 7-7 stand gerust werd.

In de rust heerste er een optimistische sfeer in de kleedkamer van Atlantis. Er werd goed gespeeld en Badhoevedorp was zeker een ploeg waarvan gewonnen kon gaan worden. Daarvoor moest echter wel de scherpte behouden worden en moesten de kansen goed uitgespeeld en natuurlijk afgemaakt worden. Vol goede moed ging Atlantis 3 de tweede helft tegemoet.

Helaas bleek dat Badhoevedorp toch iets beter de rust uitgekomen was dan het Mijdrechtse team, want zij waren het die het eerste doelpunt scoorden. Atlantis liet zich echter niet kennen en scoorde tweemaal op rij om zo de voorsprong weer terug te pakken: 9-8. Vanaf dat moment was het min of meer een herhaling van de tweede helft. Atlantis zorgde voor de voorsprong, maar Badhoevedorp kwam telkens weer langszij. In de tussentijd werden Pleun en Nancy gewisseld voor Sjors Warmer en Kim Stolk. Tot een stand van 11-11 ging het goed voor Atlantis, maar toen keerde het tij. Badhoevedorp kwam op voorsprong en nu liep Atlantis achter de feiten aan. Toen met nog slechts een minuut of vijf te spelen de 12-14 aan Badhoevedorpse zijde viel, was de wedstrijd beslist. Atlantis knokte nog voor wat het waard was, maar zij wisten geen doelpunten meer te maken, waardoor het na het laatste fluitsignaal nog steeds 12-14 stond.

Atlantis verliet teleurgesteld het veld. Het verlies was niet nodig geweest. Toch put het derde team van Atlantis ook hoop uit de wedstrijd: het spel was weer beter dan de week ervoor en hopelijk zullen de eerste punten dan ook niet lang op zich laten wachten.

Afgelopen zaterdag speelde het door Van Der Laan gesponsorde Atlantis 3 thuis tegen Badhoevedorp 2. Na een spannende en zeer sterke wedstrijd was het helaas Atlantis dat aan het kortste eind trok. Het werd 12-14.Het derde team van Atlantis is sterk veranderd ten opzichte van vorige jaren. Spelers uit verschillende … Lees meer »