001 -Family
18e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen.

18e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen.


Geplaatst op: 11 juni 2020

In deze uitzending een interview met oud-burgemeester Dagmar Oudshoorn. In dit derde interview vertelt ze over haar de start van haar politieke carrière bij de stadsdeelraad Feijenoord.

Uit het Rick FM-radio-archief een een reportage over de opening van de nieuwe studio van Rick FM in De Kwakel in januari 2016.

De BUK'ker; Bekende Uithoornaar of Kwakelaar van de week is Jacky Schoenaker, dochter van oud-Ajax speler Dick Schoenaker. Zij heeft ook een sportieve carrière achter de rug, niet op het voetbal- maar op het hockeyveld. Op 6-jarige leeftijd begon ze met hockeyen bij Qui Vive. Wat haar vader niet lukte, wereldkampioen worden met Oranje, lukte haar wel in 2014. Foto: KNHB/Willem Vernes

Chris Woerden vertelt in zijn historische column over over de aanleg van het elektriciteitsnet in Uithoorn en De Kwakel. Was vast lastig met al die veengrond.

We hebben in het kader van de 200 seconden van een inwoner uit De Kwakel of Uithoorn een gesprek met Marcel Paul. Geboren in Amsterdam. Brandweerman geworden en via de brandweer een woning in Uithoorn gekregen in de Europarei. Hij is al jarenlang betrokken bij de Toneelgroep Maskerade.

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan deze uitzendingen, dat kan. Maak dan een geluidsopname van 200 seconden waarin u vertelt wie u bent en wat u kwijt wil over Uithoorn, De Kwakel en Thamen. Mail dit met de vermelding van uw contactgegevens naar; uithoorn200@rickfm.nl

De muziek in deze uitzending is een selectie uit de gemeente Uithoorn Top 200. Wilt u ook een nummer aanmelden voor deze Top 200 ga dan naar het opgaveformulier op de website.

De uitzending Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen is een samenwerking met de Stichting Oud Uithoorn/De Kwakel en Stichting De Kwakel Toen & Nu  en wordt op woensdag 17 juni herhaald tussen 18.00 en 19.00 uur.

Wilt u ook naar eerdere uitzendingen luisteren ga dan naar de knop Podcasts op de website.
Ook zijn onze podcasts via Spotify, iTunes en Google te beluisteren onder Uithoorn 200 jaar.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
Live stream en ook overal met de gratis TuneIn App.

Volg #Uithoorn200jaar op #RadioRickFM


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

18e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen.

In deze uitzending een interview met oud-burgemeester Dagmar Oudshoorn. In dit derde interview vertelt ze over haar de start van haar politieke carrière bij de stadsdeelraad Feijenoord. Uit het Rick FM-radio-archief een een reportage over de opening van de nieuwe studio van Rick FM in De Kwakel in januari 2016.De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: