001 -Family
19e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen

19e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen


Geplaatst op: 16 juni 2020

In deze uitzending een interview met oud-burgemeester Dagmar Oudshoorn. In dit vierde interview vertelt ze o.a. over haar deelname in 2016 aan het TV programma Heel Holland Bakt en de Kwakelse Kermis.

Uit het Rick FM-radio-archief een een reportage over de opening van het gemeentehuis uit 1987.

De BUK'ker; Bekende Uithoornaar of Kwakelaar van de week is Peter Zijerveld, oud-wielrenner o.a. bij het team van DAF Trucks en daarna nog vele jaren in de internationale top van de triatleten. Nu is hij talentcoach bij De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU).

Chris Woerden vertelt in zijn historische column over over het ontstaan van de sportverenigingen in Uithoorn en De Kwakel. Het begon met De Zwaluwen in 1921, maar ook de Uithoornse Voetbal Vereniging, Korfbalvereniging Oranje Wit, VDO, en nog vele anderen komen aan de orde.

We hebben in het kader van de 200 seconden van een inwoner uit De Kwakel of Uithoorn een gesprek met Sonja Bruning, die met haar man, leraar aan het Alkwin Kollege, naar Uithoorn kwam.

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan deze uitzendingen, dat kan. Maak dan een geluidsopname van 200 seconden waarin u vertelt wie u bent en wat u kwijt wil over Uithoorn, De Kwakel en Thamen. Mail dit met de vermelding van uw contactgegevens naar; uithoorn200@rickfm.nl

De muziek in deze uitzending is een selectie uit de gemeente Uithoorn Top 200. Wilt u ook een nummer aanmelden voor deze Top 200 ga dan naar het opgaveformulier op de website

De uitzending Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen is een samenwerking met de Stichting Oud Uithoorn/De Kwakel en Stichting De Kwakel Toen & Nu en wordt op woensdag 24 juni herhaald tussen 18.00 en 19.00 uur.

Wilt u ook naar eerdere uitzendingen luisteren ga dan naar de knop Podcasts op de website.

Ook zijn onze podcasts via Spotify, iTunes en Google te beluisteren onder Uithoorn 200 jaar.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
Live stream en ook overal met de gratis TuneIn App.

Volg #Uithoorn200jaar op #RadioRickFM


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

19e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen

In deze uitzending een interview met oud-burgemeester Dagmar Oudshoorn. In dit vierde interview vertelt ze o.a. over haar deelname in 2016 aan het TV programma Heel Holland Bakt en de Kwakelse Kermis. Uit het Rick FM-radio-archief een een reportage over de opening van het gemeentehuis uit 1987. De BUK'ker; Bekende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: