Atlantis C2 geeft niet op

Geplaatst op: 12 september 2011

Zaterdag 10 september heeft de door Roebeson gesponsorde Atlantis C2 alweer haar tweede competitie wedstrijd gespeeld. De klasse waarin het team is ingedeeld, is iets te hoog gegrepen. Dit resulteert in geflatteerde uitslagen. Desondanks laten het team zich niet uit veld slaan en staan ze wekelijks vol goede moed op het veld, zo ook deze zaterdag. De ploeg speelde een uitwedstrijd tegen OVVO C2 uit Maarssen.

Atlantis had moeite de bal in het spel te houden, terwijl OVVO moeiteloos de bal onderschepte en gemakkelijk scoorde. In de rust was OVVO C2 dan ook uit gelopen naar een 9-0 stand. De coaches drukte de kinderen, in de rust, op het hart dat het vandaag niet ging om het winnen maar om de lessen van de training in de praktijk te brengen. De tweede helft speelde de C2 echt een stuk beter, maar net als in de eerst helft hadden de aanvallers van OVVO er geen enkele moeite mee om de korf te vinden. De stand was inmiddels opgelopen naar 18-0 en de C2 kreeg nog een laatste kans om te scoren; Sam onze invaller uit de D kreeg naar een overtreding van zijn tegenstander een strafworp mee. Waar het team in de eerste helft niet in staat was om uit een strafworp te scoren, gooide Sam deze er wel feilloos in. De ploeg was van de 0 doelpunten af en speelde de wedstrijd zonder verdere tegendoelpunten uit. Tijdens de terugreis was het zaak om de stand snel weer te vergeten en maakten de ploeg zich op voor de komende trainingen. Aanstaande zaterdag 17 september speelt de Atlantis C2 tegen Fiducia C2 om 11.00 uur in Mijdrecht op het complex aan de hoofdweg. Deze ploeg heeft ook nog geen wedstrijd gewonnen en het is dus een goede gelegenheid voor het team om goed spel te laten zien.

Zaterdag 10 september heeft de door Roebeson gesponsorde Atlantis C2 alweer haar tweede competitie wedstrijd gespeeld. De klasse waarin het team is ingedeeld, is iets te hoog gegrepen. Dit resulteert in geflatteerde uitslagen. Desondanks laten het team zich niet uit veld slaan en staan ze wekelijks vol goede moed op … Lees meer »