001 - Escaperoom aglemeen
Introductie-dag zeilen en surfen

Introductie-dag zeilen en surfen


Geplaatst op: 16 juni 2020

Wegens succes extra zaterdag Introductie-dag zeilen en sufen!

Kom naar de introductiedag van de zeilschool en ervaar wat het is om te leren zeilen of surfen. Ben je tussen de zes en achttien jaar oud en heb je je zwemdiploma A? Dan ben je van harte welkom op zaterdag 20 juni. De introductielessen duren 3 uur en kosten € 20,-. Maak een keuze uit een ochtend of middag dagdeel en schrijf je voor de les voor jouw leeftijd: Optimist (t/m 12 jaar) of Surfen (vanaf 12 jaar). Onder leiding van enthousiaste zeilinstructeurs ga je de eerste beginselen van het zeilen leren en heerlijk het water op.

Vanwege de maatregelen om het Corona-virus onder controle te krijgen, gelden er een aantal maatregelen. Zo mogen ouders niet het terrein op, de kinderen worden vanaf de parkeerplaats persoonlijk opgehaald door de zeilinstructeur. Eén kind per boot en minstens 1,5 meter afstand. Bovendien staat het desinfectiemiddel klaar op de steiger.

Wonen in De Ronde Venen betekent wonen in een unieke omgeving! O.a. de Vinkeveense Plassen bieden een fantastische mogelijkheid om te genieten van de natuur, sporten in de buitenlucht, nieuwe vrienden te maken - kortom: heel veel verantwoord plezier te hebben. Kom je ook kennismaken met de zeilschool en uitproberen of zeilen iets voor jou is? Schrijf je snel in, het aantal plaatsen is beperkt!

Meer info en inschrijven: www.zeilschoolvinkeveen.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Introductie-dag zeilen en surfen

Wegens succes extra zaterdag Introductie-dag zeilen en sufen! Kom naar de introductiedag van de zeilschool en ervaar wat het is om te leren zeilen of surfen. Ben je tussen de zes en achttien jaar oud en heb je je zwemdiploma A? Dan ben je van harte welkom op zaterdag 20 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: