HandjeHelpen
Kom jij ook bij HVM hockeyen?

Kom jij ook bij HVM hockeyen?


Geplaatst op: 16 juni 2020

Hopelijk kan na de zomervakantie de competitie weer gewoon van start gaan op HVM! We hebben voor zowel jong als oud leuke initiatieven. 

Het is mogelijk om al vanaf 5 jaar lid te worden bij HVM. Ben je tussen de 5 en 7 jaar? Wordt dan nu trainingslid en leef je elke vrijdag lekker uit op het hockeyveld! Rondrennen, spelletjes, leuke oefeningen, trucjes leren en natuurlijk scoren! Kom gezellig een keertje meetrainen om te kijken of dit iets voor jou is, graag aanmelden via de website → proef trainen. En zoals je ziet is hockey ook super stoer voor jongens!  

Vitaal hockey voor 50-plussers 

Verder bieden wij vanaf volgend seizoen Vitaal Hockey aan, het voormalige Walking Hockey. Dit is voor 50-plussers en is hockey zonder rennen. Superleuk voor de oudere garde die buiten wil sporten! 

Meer informatie?

Kijk op onze website www.hvmijdrecht.nl


Laatst bewerkt op: 16 juni 2020 19:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom jij ook bij HVM hockeyen?

Hopelijk kan na de zomervakantie de competitie weer gewoon van start gaan op HVM! We hebben voor zowel jong als oud leuke initiatieven.  Het is mogelijk om al vanaf 5 jaar lid te worden bij HVM. Ben je tussen de 5 en 7 jaar? Wordt dan nu trainingslid en leef … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: