001 -Family
20e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen

20e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen


Geplaatst op: 17 juni 2020

In deze uitzending een interview met oud-burgemeester Dagmar Oudshoorn. In dit vijfde interview vertelt ze o.a. over de drugsproblematiek o.a. qat in Uithoorn.
Foto; ANP

Uit het Rick FM-radio-archief een een reportage over de braderie in De Kwakel uit 1991.

De BUK'ker; Bekende Uithoornaar of Kwakelaar van de week is Frank van der Lende. Nu is hij een landelijk bekende DJ bij 3FM. Hij begon op 16-jarige leeftijd zijn radio loopbaan bij Rick FM met het wekelijkse programma "Een Uurtje Ellende met Frank van der Lende".

Chris Woerden vertelt in zijn historische column verder over het ontstaan de sportverenigingen in Uithoorn en De Kwakel. Hij heeft het o.a. over Sport en Vriendschap uit De Kwakel, KDO, VVU, VDO.

We hebben in het kader van de 200 seconden van een inwoner uit De Kwakel of Uithoorn een gesprek met mevrouw Van de Bosch, die samen met haar man, die voor de Cindu (Chemeische Industrie Uithoorn)  kwam werken, naar Uithoorn kwam.

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan deze uitzendingen, dat kan. Maak dan een geluidsopname van 200 seconden waarin u vertelt wie u bent en wat u kwijt wil over Uithoorn, De Kwakel en Thamen. Mail dit met de vermelding van uw contactgegevens naar; uithoorn200@rickfm.nl

De muziek in deze uitzending is een selectie uit de gemeente Uithoorn Top 200. Wilt u ook een nummer aanmelden voor deze Top 200 ga dan naar het opgaveformulier op de website.

De uitzending Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen is een samenwerking met de Stichting Oud Uithoorn/De Kwakel en Stichting De Kwakel Toen & Nu en wordt op woensdag 1 juli herhaald tussen 18.00 en 19.00 uur.

Wilt u ook naar eerdere uitzendingen luisteren ga dan naar de knop Podcasts op de website

Ook zijn onze podcasts via Spotify, iTunes en Google te beluisteren onder Uithoorn 200 jaar.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
Live stream en ook overal met de gratis TuneIn App

Volg #Uithoorn200jaar op #RadioRickFM


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

20e uitzending van Uithoorn, De Kwakel en Thamen 200 jaar samen

In deze uitzending een interview met oud-burgemeester Dagmar Oudshoorn. In dit vijfde interview vertelt ze o.a. over de drugsproblematiek o.a. qat in Uithoorn.Foto; ANP Uit het Rick FM-radio-archief een een reportage over de braderie in De Kwakel uit 1991. De BUK'ker; Bekende Uithoornaar of Kwakelaar van de week is Frank … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: