Bloemencorso Aalsmeer, een nieuw begin


Geplaatst op: 12 september 2011

Op zaterdag 17 september is het eindelijk zover, het Bloemendorp Aalsmeer heeft weer een Bloemencorso.

Om 09.30 uur geeft de zangeres Bonnie st Claire het startschot van het Nieuwe Aalsmeers Bloemencorso, dit bij het zorgcentrum ’t Kloosterhof in de Clematisstraat. Daarna volgt er een 8 kilometer lange route door de straten van Aalsmeer met als eindpunt Crown Plaza ( studio’s ). De Bloemencorso zal muzikaal ondersteund worden door de Aalsmeerse Drumband Ophelia en de Rhythm & Brass Band Tok.

Voor afgaand van de Bloemencorso zal Tonny Wilson ( o.a.spreekstalmeester van het kerstcircus in Carré ) het Bloemencorso programmaboekje onder de aandacht brengen en te koop aanbieden. Doormiddel van dit programmaboekje te kopen steunt u deze Bloemencorso, het boekje kost maar € 2,00

Deze Bloemencorso is mede mogelijk gemaakt door plaatselijke ondernemers, die de corso een warm hart toedragen. Maar ook door de inzet van alle vrijwilligers, figuranten en de bouwers van de bouwgroep. Ook mogen we Greet Oor en haar team niet vergeten, die een groot deel van de bloemenarrangementen voor haar rekening heeft genomen.

Een nieuwe aanpak, een nieuw begin maar elk nieuw begin moet groeien, dus wij beginnen klein in de hoop, dat het in de toekomst groter gaat groeien.

Zondag 18 september is er een Bloemencorso tentoonstelling op het parkeerterrein van Crown Plaza, dit van 10.00 tot 17.00 uur, de toegang is gratis, entree via de van Cleefkade. Voor de kinderen zijn er diverse attracties en onder het genot van een drankje kan er nagepraat worden over het Nieuwe Aalsmeers Bloemencorso.

Wij hopen dat Aalsmeer zal genieten van de Bloemencorso “ Een Nieuw Begin “.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bloemencorso Aalsmeer, een nieuw begin

Op zaterdag 17 september is het eindelijk zover, het Bloemendorp Aalsmeer heeft weer een Bloemencorso. Om 09.30 uur geeft de zangeres Bonnie st Claire het startschot van het Nieuwe Aalsmeers Bloemencorso, dit bij het zorgcentrum ’t Kloosterhof in de Clematisstraat. Daarna volgt er een 8 kilometer lange route door de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: