001 - Escaperoom aglemeen
Vrachtwagenchauffeur bekneld bij ongeluk A2, getuigen gezocht

Vrachtwagenchauffeur bekneld bij ongeluk A2, getuigen gezocht


Geplaatst op: 18 juni 2020

Bij een ongeluk op de A2, in de richting van Utrecht naar Amsterdam, heeft op 18 juni een botsing plaatsgevonden. Hierbij zijn twee gewonden gevallen. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 14.45 uur kreeg de politie melding van een ongeluk op de A2, net voorbij de afrit Breukelen. De politie doet onderzoek. 

De botsing is vermoedelijk ontstaan doordat een of meerdere bestuurders uitweken voor eendjes op de weg. Er waren twee botsingen.

  • Bij de eerste botsing is een vrachtwagen tegen een autoambulance gebotst.
  • Bij een tweede botsing is een vrachtwagen tegen de vrachtwagen van de eerste botsing gereden, en daarop een bestelbus.

Help mee met politieonderzoek

De politie is op zoek naar getuigen of beelden van dashcams van met name de eerste botsing. Ook is de politie op zoek naar een bestuurder die heeft moeten remmen of uitwijken voor de eendjes. Heeft u het ongeluk zien gebeuren? Of bent u of kent u de bestuurder? Dan komen we graag met u in contact. Vul het meldformulier in of bel 0900 8844. 


Laatst bewerkt op: 18 juni 2020 21:03

Bron: Politie.nl / PetersHotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrachtwagenchauffeur bekneld bij ongeluk A2, getuigen gezocht

Bij een ongeluk op de A2, in de richting van Utrecht naar Amsterdam, heeft op 18 juni een botsing plaatsgevonden. Hierbij zijn twee gewonden gevallen. De politie is op zoek naar getuigen. Rond 14.45 uur kreeg de politie melding van een ongeluk op de A2, net voorbij de afrit Breukelen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: