001 -Family
My Jewellery verkoopt magazijn leeg bij De Loods Fashion

My Jewellery verkoopt magazijn leeg bij De Loods Fashion


Geplaatst op: 18 juni 2020

De Loods flikt het weer. Het is weer tijd voor een actie waar je niet om heen kunt. Dit keer verkoopt het populaire merk My Jewellery haar magazijn leeg bij De Loods Fashion in Mijdrecht!

Aangezien De Loods in het bezit is van twee panden aan de Dorpsstraat is er genoeg ruimte om heel veel handel kwijt te kunnen. My Jewellery was wel in voor een stunt actie. De Loods vulde de vrachtwagens vanuit het magazijn van dit merk in Den Bosch en knalde de achterzijde van Loods 2.0 vol met allemaal zomerhandel. Hier gaat jullie hart sneller van gaat kloppen! Er is een heel My Jewellery plein ingericht waar alles is uit gesorteerd. Jurkjes hangen bij jurkjes, tops bij tops enzovoort. Voor de kleding hanteren zij de volgende prijzen:

1 STUK 15 EURO
2 STUKS 25 EURO
3 STUKS 30 EURO

Naast kleding zijn er ook hele bergen met accessoires tegen stuntprijzen. Geloof me, als je ziet wat er allemaal naar je schittert ben je niet snel weg te slaan bij al dat glimmende spul. 

Vanaf a.s. vrijdag 19 juni om 09:00 uur gaat de actie officieel van start! Je scoort hoge kortingen op de leukste items die je altijd al had willen hebben. Deze dag is Loods 2.0 open tot en met 21:00 uur zodat jullie extra lang kunnen shoppen. Ook kun je langskomen op de zondag van 12:00 tot 17:00 uur. De Loods is namelijk elke zondag open. 


Laatst bewerkt op: 18 juni 2020 16:09

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

My Jewellery verkoopt magazijn leeg bij De Loods Fashion

De Loods flikt het weer. Het is weer tijd voor een actie waar je niet om heen kunt. Dit keer verkoopt het populaire merk My Jewellery haar magazijn leeg bij De Loods Fashion in Mijdrecht! Aangezien De Loods in het bezit is van twee panden aan de Dorpsstraat is er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: