001 -Family

Auto over de kop op A2, Ronde Veners gewond


Geplaatst op: 11 september 2011

Wilnis/Vinkeveen/Hagestein - Vrijdagavond is een auto op de A2 over de kop gegaan.

Omstreeks 18.00 uur kreeg de politie een melding dat er een auto op de kop zou liggen op de A2 ter hoogte van Hagestein. Ter plaatse lag er inderdaad een auto op de kop. Een 20-jarige automobilist uit Zeist reed samen met een 19-jarige bijrijdster uit Boxtel op de meest linker rijstrook en stuurde zijn auto naar de 3e rijstrook waar hij tegen een auto met daarin een 24-jarige automobilist uit Wilnis aanreed. Hierin zaten twee 80-jarige bijrijders (m en v) uit Vinkeveen.

Het aangereden voertuig kreeg een klapband en kwam op de vluchtstrook terecht. De andere auto sloeg over de kop. De twee inzittenden werden naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw had pijn aan haar nek, de man had wondjes aan zijn vingers. De 80-jarige bijrijdster van de aangereden auto werd uit de auto geknipt omdat ze klaagde over pijn in haar nek en rug.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Klik hier voor een foto op de website van RTV Utrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto over de kop op A2, Ronde Veners gewond

Wilnis/Vinkeveen/Hagestein - Vrijdagavond is een auto op de A2 over de kop gegaan.Omstreeks 18.00 uur kreeg de politie een melding dat er een auto op de kop zou liggen op de A2 ter hoogte van Hagestein. Ter plaatse lag er inderdaad een auto op de kop. Een 20-jarige automobilist uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: