001 - Tuimarkt
Volleybalverenigingen Atalante en Veenland zijn op zoek naar jou

Volleybalverenigingen Atalante en Veenland zijn op zoek naar jou


Geplaatst op: 21 juni 2020

De afgelopen maanden viel ook de volleybalcompetitie stil en kon er bovendien niet meer worden getraind. We verwachten dat we het komende seizoen weer gewoon het veld op kunnen. De jeugd is al begonnen op de beachvelden in Vinkeveen en beide verenigingen zijn vol aan de slag met de voorbereidingen voor het komende seizoen.

Helaas loopt het ledenaantal bij beide verenigingen iets terug en om die reden doen we deze oproep. We bieden volleybal voor alle leeftijden en op diverse niveaus.

Atalante heeft een sterke jeugdafdeling. Vanaf 6 jaar kun je al bij de mini’s terecht, waarbij met aangepaste spelvormen het volleyballen wordt aangeleerd. Ieder seizoen zijn er voor deze categorie een aantal toernooien waaraan ook onze mini's meedoen.

Atalante heeft verder twee aspiranten teams (12 tot 18 jaar). Deze spelen net als de senioren een volledige competitie. Vanaf 18 jaar speel je bij de senioren.

Beide verenigingen hebben voor de senioren een breed aanbod waardoor voor iedereen het spelplezier is gegarandeerd. Veenland heeft twee heren teams. Atalante heeft vier dames- en drie herenteams. Er wordt gespeeld in de 1ste, 2de en 3de klasse. Naast het volgen van de wekelijkse training en het streven naar een sportieve prestatie in de competitie is het ook ontzettend leuk om lid te zijn van een vereniging.

Zowel de wedstrijd- als de trainingsavonden zijn vaak erg gezellig. Als je toch geen competitieverplichtingen wilt, bieden beide verenigingen ook de mogelijkheid om uitsluitend te trainen. Dat kan bij uitstek bij één van de recreantengroepen.

Lijkt het je leuk om in verenigingsverband te sporten, heeft volleybal daarbij je voorkeur en zoek je bovendien aansluiting bij een gezellige vereniging met veel extra activiteiten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wellicht kun je al direct ingedeeld worden in één van de competitiespelende teams. Voor meer informatie of om je direct al aan te melden kun je voor Veenland in Wilnis mailen naar volleybal@veenland.nl of bellen met 06-46047130. Mocht je interesse gewekt zijn voor Atalante in Vinkeveen dan kan je mailen naar tc@vv-atalante.nl of bellen met 06-15469639.

Beide verenigingen geven de gelegenheid om een paar keer vrijblijvend mee te trainen op je eigen niveau.Laatst bewerkt op: 21 juni 2020 23:10

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volleybalverenigingen Atalante en Veenland zijn op zoek naar jou

De afgelopen maanden viel ook de volleybalcompetitie stil en kon er bovendien niet meer worden getraind. We verwachten dat we het komende seizoen weer gewoon het veld op kunnen. De jeugd is al begonnen op de beachvelden in Vinkeveen en beide verenigingen zijn vol aan de slag met de voorbereidingen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: