001 -Family
Dode bij felle woningbrand in Loenen aan de Vecht

Dode bij felle woningbrand in Loenen aan de Vecht


Geplaatst op: 23 juni 2020

De brandweer heeft na een zoekactie een lichaam gevonden in de uitgebrande woning in Loenen aan de Vecht dat dinsdagmiddag afbrandde. Omdat de woning instabiel was, werd in samenwerking met een specialistisch team een plan gemaakt om het huis te stutten en te doorzoeken. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend, maar mogelijk gaat het om de bewoner. 

In het huis aan de Koningin Wilhelminaweg woedde een heftige uitslaande brand. De woning is onbewoonbaar, net als twee andere huizen in de straat. De bewoners van die huizen kunnen voorlopig dus niet naar huis.

Het vuur was zo hevig dat brandweerlieden niet naar binnen konden. De brand is nu wel geblust, maar voor het nablussen moet eerst het nodige sloopwerk worden gedaan.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Laatst bewerkt op: 24 juni 2020 06:47

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dode bij felle woningbrand in Loenen aan de Vecht

De brandweer heeft na een zoekactie een lichaam gevonden in de uitgebrande woning in Loenen aan de Vecht dat dinsdagmiddag afbrandde. Omdat de woning instabiel was, werd in samenwerking met een specialistisch team een plan gemaakt om het huis te stutten en te doorzoeken. De identiteit van het slachtoffer is nog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...