001 - Escaperoom aglemeen
Weer veel variatie bij Radio en TV Aalsmeer

Weer veel variatie bij Radio en TV Aalsmeer


Geplaatst op: 24 juni 2020

Esther Sparnaaij tackelt faalangst in haar programma ‘Echt Esther’. “Het leven is te kort om niet te doen waar je hart sneller van gaat kloppen,” zegt EFT coach Rachel Barnes. Na een persoonlijke ervaring met EFT (Emotional Freedom Techniques) was ze zo enorm enthousiast dat ze besloot dat deze aanpak veel bekender moest worden en startte ze haar eigen coaching praktijk. Als coach helpt zij millennials om grip te krijgen op faalangst door het neutraliseren van angstgedachten en niet helpende emoties in specifieke situaties. Esther gaat haar donderdagavond om 19.00 uur vragen hoe ze dit doet. Heb jij ook een vraag voor Rachel? Mail deze voor donderdag aan esther@radioaalsmeer.nl. 

Superleerkrachten uitzending van ‘Let’s Go’ 

Tot aan de zomervakantie sluit Kim tussen 17.00 en 18.00 uur de week met je af en start je je weekend gezellig met ‘Let’s Go and Stay Home’. Vrijdag belooft het een Super-uitzending te worden. Sinds een lange tijd mogen er weer gasten naar de uitzending komen, natuurlijk moet er nog wel afstand worden gehouden in de studio. Maar dat betekent dat de genomineerde Super Juf en Super Meester naar de uitzending mogen komen. Afgelopen vrijdag verklapte Kim al dat de Super Juf van de IKC Triade komt en de Super Meester les geeft op de Jozefschool. Maar wie het nu precies zijn? Dan moet je vrijdag gewoon luisteren en/of kijken. Dan hoor je ook de twee kinderen die hun juf en meester hebben aangemeld. Kim gaat ze natuurlijk vragen waarom zij hun juf en meester zo Super vinden. 

Korte summer-break bij ‘Blikopener Radio’
Komende twee weken, te weten 29 juni en 6 juli, genieten de makers van ‘Blikopener Radio’ van een korte zomerpauze. Op maandag 13 juli zijn ze terug met wederom een interessante gast: Megaidi Pinas. Gedreven door haar passie voor mode startte ze anderhalf geleden met Borrow een Brand, een soort uitleenservice van kleding. Ze wil zich nu richten op de bewuste Nederlandse zakenvrouw. In de uitzending van 22 juni hadden ze het over een lastig onderwerp: verlies. Babet te Winkel is medeoprichter van het platform Verlieskunst en samen met illustratoren maakt zij Verlieskaarten. Beluister de uitzending terug op de website van Radio Aalsmeer.

‘De top 10’ van …. Mandy van de Zwaard
Maandag 29 juni is schrijfster en oprichtster van A&K Thuis te gast in het programma van Tahlita en Rinus van Itterzon. Aan de hand van haar tien favoriete liedjes wordt ze in de spotlights gezet. ‘De top 10 van…’ is te beluisteren om 20.00 uur. 

Junior songfestivalfinalist bij ‘Young Ones’
In de laatste uitzending van ‘Young Ones’ voor de zomerstop is Maud Noordam te gast in de radiostudio bij Jonas en Stevan. Ze is finalist bij het Junior Songfestival en hoopt in september te horen of ze met de drie andere meiden waar ze mee gaat optreden, Nederland mag gaan vertegenwoordigen. Ze was al eerder bij het kinderprogramma ‘Let’s Go’, maar de 14-jarige Aalsmeerse VWO-leerling heeft veel te vertellen. Wie is haar voorbeeld, moet ze dingen laten voor haar zangcarrière, hoe ziet ze haar toekomst en meer. Ook is er aandacht voor activiteiten die door Team Sportservice Aalsmeer georganiseerd worden in de zomervakantie en nog veel meer. 


Laatst bewerkt op: 24 juni 2020 12:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Weer veel variatie bij Radio en TV Aalsmeer

Esther Sparnaaij tackelt faalangst in haar programma ‘Echt Esther’. “Het leven is te kort om niet te doen waar je hart sneller van gaat kloppen,” zegt EFT coach Rachel Barnes. Na een persoonlijke ervaring met EFT (Emotional Freedom Techniques) was ze zo enorm enthousiast dat ze besloot dat deze aanpak veel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: