001 - Escaperoom aglemeen
Heropening AH in Kudelstaart

Heropening AH in Kudelstaart


Geplaatst op: 25 juni 2020

Er is twee weken lang keihard gewerkt en met resultaat. De AH in Kudelstaart is volledig verbouwd, vergroot en heeft een prachtige nieuwe uitstraling gekregen. Een goed moment voor wethouder Robert van Rijn om op bezoek te gaan bij filiaalmanager Stefan Scholten en franchisenemer Robert Kramer en ze te feliciteren.

“De winkel is totaal veranderd en aangepast aan deze tijd”. Vertelt Stefan als rasechte Kudelstaarter trots. “Het pand van de Rabobank is gesloopt en deze ruimte is bij de winkel getrokken waardoor het winkeloppervlakte nu bijna verdubbeld is. Ook is ons aanbod omhoog gegaan. Zo hebben we nu 20.000 artikelen in de winkel waar het er eerst 12.000 waren.”

“Wij hebben in totaal zes AH winkels die deze nieuwe formule volgen.” Zegt Robert Kramer “Wel hebben wij in deze winkel gekozen voor een ruimere opzet dan gebruikelijk. In totaal worden er per jaar worden 120 AH winkels verbouwd naar het nieuwe concept. Dit hebben we nu ook in Kudelstaart gedaan. De gehele look en feel is aangepast waardoor het winkel is geworden van deze tijd.”

Wethouder Robert van Rijn was onder de indruk van de vernieuwde supermarkt en wenste Stefan Scholten en Robert Kramer heel veel succes. 


Laatst bewerkt op: 25 juni 2020 01:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Heropening AH in Kudelstaart

Er is twee weken lang keihard gewerkt en met resultaat. De AH in Kudelstaart is volledig verbouwd, vergroot en heeft een prachtige nieuwe uitstraling gekregen. Een goed moment voor wethouder Robert van Rijn om op bezoek te gaan bij filiaalmanager Stefan Scholten en franchisenemer Robert Kramer en ze te feliciteren. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: