001 -Family

Grote brand aan Achterweg De Kwakel


Geplaatst op: 28 juni 2020

Bij een agrarisch bedrijf in De Kwakel is zondag rond het middaguur brand uitgebroken. De brandweer sprak van een 'zeer grote brand'.

Het kassencomplex aan de Achterweg staat in lichterlaaie. Zelfs vanuit Vinkeveen is de rookpluim te zien. Volgens omwonenden stinkt het naar verbrand plastic. De brandweer adviseert uit de rook te blijven en ramen en deuren te sluiten. Waar de vuurhaard begonnen is, is nog niet duidelijk. Mogelijk bij een buitenopslag van onder andere pallets.

Brandweermensen uit verschillende posten uit de regio kwamen ter plekke om het vuur een halt toe te roepen. Er is onder andere een blusrobot ingezet om een ‘stoplijn’ te maken, oftewel een muur van water, in een poging om de brand tegen te houden. Dat lukte ongeveer twee uur na de eerste melding.
Laatst bewerkt op: 29 juni 2020 16:44

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote brand aan Achterweg De Kwakel

Bij een agrarisch bedrijf in De Kwakel is zondag rond het middaguur brand uitgebroken. De brandweer sprak van een 'zeer grote brand'. Het kassencomplex aan de Achterweg staat in lichterlaaie. Zelfs vanuit Vinkeveen is de rookpluim te zien. Volgens omwonenden stinkt het naar verbrand plastic. De brandweer adviseert uit de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...