HandjeHelpen
Muziekvereniging VIOS maakt weer geluid

Muziekvereniging VIOS maakt weer geluid


Geplaatst op: 29 juni 2020

Muziekvereniging VIOS maakt weer geluid!

Wie had dat 120 jaar geleden kunnen voorspellen? Dat je net opgerichte muziekvereniging zo lang zou blijven bestaan is al niet te bedenken, maar dat ze in haar jubileumjaar volledig stil zou komen te staan door een virus zou al helemaal geen gedachte zijn!

Toch is het de realiteit van de afgelopen paar maanden waar helaas niemand wat aan kon doen. Geen Seizoenpresentatie, geen avondvierdaagsen en geen Taptoe Mijdrecht waarbij de vereniging zich kan laten zien. Maar ook de komende maanden nog niet omdat alle evenementen zijn afgelast.

Wel is er heel veel doorgeschoven naar het 121ste jaar zodat VIOS veel moet gaan repeteren om goed voor de dag te komen. Gelukkig kon er afgelopen weken weer begonnen worden met de diverse afdelingen die op de juiste afstand van elkaar op de locaties stonden. En straks na 1 juli kan er buiten ook weer aan een show oefenen gedacht worden!

“We zijn weer in de lucht” zeggen we maar en richten ons niet alleen op onze repetities maar kijken ook weer vooruit naar onze opleidingen. Bij aanvang van het nieuwe schooljaar kunnen we ook weer beginnen met een nieuwe groep MusicKidz! Alle lagere schoolkinderen vanaf groep 3 kunnen zich bij ons aanmelden voor 20 gratis lessen om muzieknoten te leren lezen en te ontdekken met welk instrument je dat zou willen spelen. Het allerleukste is natuurlijk om samen met een paar vriendjes of vriendinnetjes te komen maar zelfs met de hele klas is mogelijk! Kijk voor meer informatie over deze gratis lessen op onze site www.VIOS-mijdrecht.nl. Heeft u nog andere vragen of wilt u gelijk aanmelden stuur dan uw mail naar musickidz@vios-mijdrecht.nl. We hopen jullie na de zomer snel te zien!


Laatst bewerkt op: 29 juni 2020 07:48

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Muziekvereniging VIOS maakt weer geluid

Muziekvereniging VIOS maakt weer geluid! Wie had dat 120 jaar geleden kunnen voorspellen? Dat je net opgerichte muziekvereniging zo lang zou blijven bestaan is al niet te bedenken, maar dat ze in haar jubileumjaar volledig stil zou komen te staan door een virus zou al helemaal geen gedachte zijn! Toch … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: