001 - Escaperoom aglemeen

Ontbijtje Koot in de Angstelborgh start weer in Augustus


Ontbijtje Koot in de Angstelborgh start weer in Augustus


Geplaatst op: 30 juni 2020

Vanaf donderdag 6 augustus kunt u weer om 9.00 uur voor slechts € 1,00 genieten van het gezellige wekelijkse Koot-ontbijtje (voedzaam en erg lekker!) in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude. U hoeft zich niet aan te melden en kunt gewoon binnenlopen maar vol is vol.

Na de strenge Corona maatregelen, de quarantaines en dergelijke, begonnen een aantal mensen weer voorzichtig te informeren naar het ontbijtje van Koot. Supermarkt Koot sponsort dit ontbijtje al enige jaren, maar we vroegen ons af of ze daar nog mee wilde doorgaan of, gezien de mogelijk later te verwachte crisis nu toch liever wilde stoppen. 

Echter, het antwoord van Ernst Koot was hartverwarmend: “Natuurlijk gaan we dat weer op starten! Hoeveel mensen verwacht je en zullen we dan op 6 augustus weer beginnen?” Vrijwilliger Cocky, Marianna en Razya hebben er ook weer zin in. De Angstelborgh is zo ingeruimd dat we plek hebben voor maximaal 17 personen (uiteraard  met 1 ½ meter afstand van elkaar. 

Komt u ook eens een Koot ontbijtje bij Tympaan de Baat nuttigen?

Voor slechts € 1,00 krijgt u een verse croissant, een fors belegd broodje, vers geperste jus ‘d Orange en koffie of thee. Het betreft een open inloop, maar vol is echt vol, en dat is als het maximaal aantal mensen (17) reeds plaats genomen hebben. 

Het is van 9.00 uur tot ongeveer 10.00 uur. 

Als u wilt kunt u daarna meteen een gezellige wandeling maken in een klein gezelschap met onze wandel vrijwilligster Toos. Adres is Dorpszicht 22 in Abcoude. Voor informatie kunt u zich wenden tot Annemarie Keja 0294-284824 of via mail a.keja@stdb.nl


Laatst bewerkt op: 30 juni 2020 03:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:


Ontbijtje Koot in de Angstelborgh start weer in Augustus

Vanaf donderdag 6 augustus kunt u weer om 9.00 uur voor slechts € 1,00 genieten van het gezellige wekelijkse Koot-ontbijtje (voedzaam en erg lekker!) in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude. U hoeft zich niet aan te melden en kunt gewoon binnenlopen maar vol is vol. Na de strenge Corona … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: