001 - Escaperoom aglemeen

Financieel Café Uithoorn weer gestart


Geplaatst op: 30 juni 2020

Het Financieel Café van Uithoorn van Elkaar is weer van start gegaan geopend. Vanaf nu staan elke dinsdag tussen 9:00 en 11.00 uur medewerkers en getrainde vrijwilligers van Uithoorn voor Elkaar weer klaar voor al je vragen over geldzaken en administratie.

Het Financieel Café kan je bijvoorbeeld helpen met het aanvragen van een WW- of bijstandsuitkering, als je zorgen hebt omdat je je vaste lasten niet kunt betalen, als je hulp nodig hebt met het maken van betalingsregelingen of als je je post niet meer open durft te maken omdat je het overzicht kwijt bent.

Kom langs in Gezondheidscentrum De Waterlinie aan de Koningin Máximalaan 30. Voorlopig werkt het Financieel Café nog op afspraak. Voor het maken van een afspraak kun je dagelijks van 09:00-17:00 uur contact opnemen met 0297-303044 of info@uithoornvoorelkaar.nu. Er zijn geen kosten aan verbonden.    

Laatst bewerkt op: 30 juni 2020 07:38

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Financieel Café Uithoorn weer gestart

Het Financieel Café van Uithoorn van Elkaar is weer van start gegaan geopend. Vanaf nu staan elke dinsdag tussen 9:00 en 11.00 uur medewerkers en getrainde vrijwilligers van Uithoorn voor Elkaar weer klaar voor al je vragen over geldzaken en administratie. Het Financieel Café kan je bijvoorbeeld helpen met het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: