001 - Escaperoom aglemeen

Handgel voor vrijwilligers


Handgel voor vrijwilligers


Geplaatst op: 30 juni 2020

Zoveel mogelijk thuisblijven en zo min mogelijk persoonlijk contact aangaan. Dat is het advies in deze Corona-tijd, en daar proberen we ons allemaal zoveel mogelijk aan te houden. Maar dat is niet voor iedereen mogelijk. 

Net zoals winkels open zijn gebleven en de gezondheidszorg door is gegaan, zijn ook veel vrijwilligers in De Ronde Venen al deze maanden doorgegaan met hun liefdevolle inzet voor hun medemens. Zo is de vrijwillige maaltijd service van Tympaan-De Baat wekelijks doorgegaan met maaltijden bezorgen, de Voedselbank bleef hun uitgifte houden, de vrijwilligers van de personenalarmering stonden altijd stand-by, contact met de budgetmaatjes zijn gebleven om toenemende schulden te voorkomen enz. Hierbij is altijd rekening gehouden met 1,5 m afstand, eventueel mondkapje en/of handschoenen aan, handen wassen en desinfecteren met handgel. 

Als groot gebaar van waardering voor deze fantastische inzet heeft Johnson Europlant SC te Mijdrecht een beperkte oplage desinfecterende handgel geproduceerd en ter beschikking gesteld voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties in De Ronde Venen. Stichting Servicepunt&Tympaan-De Baat heeft deze in ontvangst genomen en mag deze namens Johnson Europlant SC uitgeven aan vrijwilligers in De Ronde Venen. 

Afgelopen woensdag heeft een vrijwilliger van Tympaan-De Baat onder toeziend oog van wethouder Alberta Schuurs een flesje desinfecterende handgel in ontvangst genomen van de coördinator van het Servicepunt (zie foto).

Bent u of heeft u ook vrijwilligers die namens een maatschappelijke organisatie in De Ronde Venen veel met inwoners contact heeft? Neem contact op met het Servicepunt om uw interesse kenbaar te maken. Bel naar 0297-587 600 of mail naar info@servicepuntderondevenen.nl.

 Laatst bewerkt op: 30 juni 2020 07:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:


Handgel voor vrijwilligers

Zoveel mogelijk thuisblijven en zo min mogelijk persoonlijk contact aangaan. Dat is het advies in deze Corona-tijd, en daar proberen we ons allemaal zoveel mogelijk aan te houden. Maar dat is niet voor iedereen mogelijk.  Net zoals winkels open zijn gebleven en de gezondheidszorg door is gegaan, zijn ook veel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: