001 - Escaperoom aglemeen
Drie nieuwe aandeelhouders bij Assuline

Drie nieuwe aandeelhouders bij Assuline


Geplaatst op: 30 juni 2020

2020 gaat voor Assuline de boeken in als een bijzonder jaar. Deze week tekenden drie nieuwe aandeelhouders voor de overname van dit financieel adviesbureau in Wilnis. Frederike Feddema, Edwin van Avezaath en Ronald Lucassen staan vanaf juli 2020 aan het roer van deze lokale onderneming.

De oorzaak van de overname is een triest voorval en bij velen in de omgeving bekend: het overlijden van Assuline-oprichter Teun Feddema in 2019. Een grote wens van Teun en zijn vrouw Akke voor Assuline was: doorgaan met hetzelfde team en vooral de persoonlijke, betrokken partij blijven die het altijd al geweest is. Met de nieuwe aandeelhouders wordt deze wens in vervulling gebracht en wordt de continuïteit gewaarborgd. Al jarenlang zijn zij werkzaam bij Assuline en weten hierdoor alles over het reilen en zeilen van het enthousiaste, jonge team. 

Assuline bestaat bijna 30 jaar. In de afgelopen decennia is het uitgegroeid tot een bekende naam in de omgeving, waarbij de kracht vooral ligt om een betrokken en inhoudelijke relatie met haar klanten op te bouwen. Als sociaal betrokken en onafhankelijk adviesbureau op gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen onderscheidt het zich al die jaren door persoonlijke, vakkundige en positieve samenwerking met haar clienten. 

Uiteraard brengen de nieuwe, jonge eigenaren ook veranderingen met zich mee. Er zal een frisse wind door het bedrijf heengaan, dat klaar is voor de toekomst. Door met medewerkers uit de regio te werken, altijd bereikbaar te zijn én vaste aanspreekpunten te bieden, blijft Assuline staan waar het voor staat: persoonlijk, betrokken en onafhankelijk.

Frederike, Edwin & Ronald voelen zich meer dan trots dat zij Assuline overnemen en zijn er klaar voor om de merknaam van Assuline verder door te laten groeien. 


Laatst bewerkt op: 30 juni 2020 10:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drie nieuwe aandeelhouders bij Assuline

2020 gaat voor Assuline de boeken in als een bijzonder jaar. Deze week tekenden drie nieuwe aandeelhouders voor de overname van dit financieel adviesbureau in Wilnis. Frederike Feddema, Edwin van Avezaath en Ronald Lucassen staan vanaf juli 2020 aan het roer van deze lokale onderneming. De oorzaak van de overname … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: