001 -Family
Super Juf & Super Meester bij Let’s Go

Super Juf & Super Meester bij Let’s Go


Geplaatst op: 30 juni 2020

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover, de bekendmaking van de Super Juf en Super Meester van Aalsmeer en Kudelstaart. In de afgelopen weken deed Kim een oproep aan alle kinderen om hun juf of meester op te geven voor deze titel. Julien en Fay waren de uitverkorenen die samen met hun juf en meester naar de studio mochten komen. Daar mochten ze vol trots vertellen waarom hun juf en meester de titel van Super Juf en Super Meester verdiende. 

Julien had zijn Super Juf Femke van het IKC Triade opgegeven. Tijdens de periode dat ze thuis les kregen maakte Juf Femke een filmpje terwijl ze voorlas uit een boek waarin ze net voor de lockdown in de klas waren begonnen. De filmpjes maakte ze thuis of bij haar paard zodat de kinderen ook een beetje konden zien hoe juf Femke haar leven eruit ziet als ze niet op school is. Daarnaast is Femke ook een hele lieve juf, die nieuw is op de Triade maar daar met heel veel plezier les geeft. Julien baalt wel een beetje want volgend jaar zit de juf helemaal aan de andere kant van de school en dat is best ver lopen. 

Meester Maarten geeft les aan groep van 5 van de Jozefschool en volgens Fay is hij een echte Super Meester. Zij vindt het vooral leuk dat de meester tussen de lessen door leuke spelletjes met de klas doet, zodat ze daarna weer fris aan de volgende les kunnen beginnen. Daarnaast maakte de meester tijdens de lockdown voor iedere dag leuke filmpjes en ging hij zelfs verkleed als meneer Poepjes. 

Juf Femke en Meester Maarten waren beide blij verrast en vertelde hoe zij het afgelopen bijzondere schooljaar hebben beleefd. Ze waren erg trots op alle kinderen, maar ook op de ouders, hoe zij toch goed hun schoolwerk zijn blijven doen. Maar ook hoe de kinderen het nu allemaal weer doen op school met alle nieuwe regels. Julien en Fay mochten zelf de Super Juf en Super Meester oorkonde overhandigen en dat ging gepaard met super veel confetti.. 

Heb je deze Super Uitzending gemist? Deze kan je terugkijken via site van Radio Aalsmeer. 


Laatst bewerkt op: 30 juni 2020 12:25

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Super Juf & Super Meester bij Let’s Go

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover, de bekendmaking van de Super Juf en Super Meester van Aalsmeer en Kudelstaart. In de afgelopen weken deed Kim een oproep aan alle kinderen om hun juf of meester op te geven voor deze titel. Julien en Fay waren de uitverkorenen die samen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: