HandjeHelpen
Laatste ‘Let’s Go en Stay Home’ voor vakantie

Laatste ‘Let’s Go en Stay Home’ voor vakantie


Geplaatst op: 30 juni 2020

De zomervakantie staat voor de deur en die begint vrijdag meteen goed tussen 17.00 en 18.00 uur met ‘Let’s Go and Stay Home’. 

Kim belt met Dax Hovius, de winnaar van The Voice Kids. Het is alweer een paar weekjes geleden dat hij hoorde dat hij de winnaar was van dit seizoen. Kim is benieuwd in hoeverre dat zijn leven heeft veranderd. En hoe heeft hij dit bijzondere The Voice Kids seizoen ervaren en wat staat er de komende tijd allemaal op zijn planning op het gebied van muziek. 

Maar Kim blikt ook terug op de afgelopen maanden. Wat waren haar favoriete interviews? Welke muziek was favoriet? En ging er ook wel eens iets mis? Je hoort het allemaal aankomende vrijdag vanaf 17.00 uur bij Radio Aalsmeer. Als jij een favoriet nummer hebt wat je vrijdag wilt horen of wil jij iemand nog een fijne zomervakantie wensen? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl of bel vrijdag tijdens de uitzending gewoon live met de studio. 

Howard Boss bij ‘Sem op Zaterdag’

Op zaterdag 4 juli ontvangt Sem van Hest Howard Boss, die luisteraars mogelijk herkennen van de Koningsdag als een van de dj's op het dak, meer specifiek de vinyl dj. Howard zal komende zaterdag uit zijn bijzondere voorraad vinyl putten en Sem is deze keer de assistent. 

‘Sem op Zaterdag’ is elke week te beluisteren van 10.00 tot 12.00 uur 

B-gehalte bij ‘Intermezzo’

Op maandagavond 6 juli zal presentator Sem van Hest tijdens het programma ‘Intermezzo’ aandacht besteden aan de componisten Bach, Beethoven en Brahms. Hij verbindt deze componisten tussen 21.00 en 23.00 uur, een A-uitzending met hoog B-gehalte.

 ‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. 


Laatst bewerkt op: 30 juni 2020 06:28

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatste ‘Let’s Go en Stay Home’ voor vakantie

De zomervakantie staat voor de deur en die begint vrijdag meteen goed tussen 17.00 en 18.00 uur met ‘Let’s Go and Stay Home’.  Kim belt met Dax Hovius, de winnaar van The Voice Kids. Het is alweer een paar weekjes geleden dat hij hoorde dat hij de winnaar was van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: