001 - Escaperoom aglemeen
Zomerpret met vakantiepakketten van De Woudreus

Zomerpret met vakantiepakketten van De Woudreus


Geplaatst op: 30 juni 2020

De zomervakantie komt eraan. Zit er een vakantie dit jaar niet voor je in of ga je misschien maar even weg. In de vakantiepakketten vind je inspiratie om urenlang lekker bezig zijn met en in de natuur in je buurt. De pakketten zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. 

Het Woudreus Zomer pakket is gevuld met meer dan 30 Woudreus activiteiten die je thuis of in de buurt kunt doen. In het pakket zitten opdrachtkaarten met duidelijke uitleg en handige spullen voor een aantal activiteiten. Wat kun je allemaal doen? Maak een katapult, een parachute, een modder monster en een zonnewijzer. Kerf een stok, vilt een armband, wordt nat in de regen en doe een slakkenrace. En nog veel meer. Je betaalt  € 7,50 voor een zomer vol plezier. 

Vind je het ook leuk om slootje te poeren en te ontdekken wat er zwemt en groeit in de sloot in jouw buurt? Leen dan Het Woudreus sloot pakket. Voor een borg van € 7,50 neem je een eigen schepnet, emmer, zoekkaart en loeppotje mee. Na de zomer zien we het slootjes pakket graag weer terug.  

Je kunt de beide  vakantiepakketpakketten voor 6 juli reserveren bij De Woudreus op www.dewoudreus.nl  Vis niet naast het net want op=op.

Na de zomervakantie kun je weer bij De Woudreus terecht

De Woudreus is gesloten voor publiek tot 1 september. We zijn nu met de woensdagmiddag vrijwilligers bezig om een coronaproof activiteitenprogramma voor het najaar voor te bereiden. Medewerkers en vrijwilligers zijn beperkt aanwezig. Scholen kunnen nog wel terecht voor (advies over) lesmaterialen en projecten. We vragen leerkrachten om te bellen of mailen voordat ze langs willen komen. We houden ons zoveel aan de actuele richtlijnen van het RIVM waarbij gezondheid van bezoekers, vrijwilligers en medewerkers voorop staat.


Laatst bewerkt op: 30 juni 2020 07:16

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomerpret met vakantiepakketten van De Woudreus

De zomervakantie komt eraan. Zit er een vakantie dit jaar niet voor je in of ga je misschien maar even weg. In de vakantiepakketten vind je inspiratie om urenlang lekker bezig zijn met en in de natuur in je buurt. De pakketten zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: