001 - Escaperoom aglemeen
Mama Lokaal Mijdrecht weer open

Mama Lokaal Mijdrecht weer open


Geplaatst op: 30 juni 2020

We mogen weer open! De maatregelingen rondom het Covid-19 virus zijn dusdanig versoepeld dat we elkaar vanaf aanstaande vrijdag 3 juli weer wekelijks mogen zien. 

Blotevoetenpad
Aanstaande vrijdagochtend 3 juli organiseren we voor de allerkleinsten en hun mama's (en papa's) een leuke natuurbeleving. De activiteit wordt verzorgd door Ineke Bams van "Peuters in het Wild" en is mogelijk dankzij een financiële bijdrage vanuit het provinciale project 'Groen doet goed'. Ineke zal deze ochtend met de kinderen en mama’s de zomer centraal zetten. Natuur beleef je met alle zintuigen. Voelen is daar één van. Bij deze activiteit gaanz we met elkaar een blotevoetenpad maken, van allerelei verschillende materialen. En daarna lopen we er natuurlijk met onze blote voeten overheen! 

Kinderen (en volwassenen!) hebben natuur (een natuurlijke omgeving) nodig. Buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van hun motoriek en zelfvertrouwen, het helpt tegen concentratieproblemen en het bevordert de creativiteit. De hele dag binnen zitten met tablet of spelcomputer veroorzaakt bovendien bijziendheid en rugproblemen op jonge leeftijd. In een natuurlijke omgeving spelen kinderen veel gevarieerder, zijn er minder onderlinge problemen. Er zijn allerlei uitdagingen. Geen dag is hetzelfde. Dus naar buiten allemaal. Leer samen met Ineke hoe je dit stimuleert bij je kind(eren) en geniet samen van de natuur om je heen. Bij slecht weer zijn alle activiteiten binnen. De activiteit start om half 11 en duurt ongeveer drie kwartier. Koffie staat om 10 uur klaar.

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Mijdrecht om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Barbra.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mama Lokaal Mijdrecht weer open

We mogen weer open! De maatregelingen rondom het Covid-19 virus zijn dusdanig versoepeld dat we elkaar vanaf aanstaande vrijdag 3 juli weer wekelijks mogen zien.  Blotevoetenpad Aanstaande vrijdagochtend 3 juli organiseren we voor de allerkleinsten en hun mama's (en papa's) een leuke natuurbeleving. De activiteit wordt verzorgd door Ineke Bams van "Peuters … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: