001 - Escaperoom aglemeen
Burgemeester Pieter Heiliegers feliciteert geslaagden

Burgemeester Pieter Heiliegers feliciteert geslaagden


Geplaatst op: 30 juni 2020

Burgemeester Pieter Heiliegers bracht begin van de week een bezoek aan de ludieke diploma-uitreiking voor leerlingen van het Alkwin Kollege.

Om er in deze bijzondere tijd toch iets gedenkwaardigs van te maken had de school een drive-in bedacht die volledig corona-proof is. De ouders en de leerlingen kwamen per huishouden in een auto en dat was gelijk de basis voor de hele ceremonie. 

De leerlingen kregen buiten op het UBA terrein (voormalig Connexxion) hun diploma uitgereikt. Dit terrein is zo groot dat anderhalve meter afstand makkelijk gewaarborgd kon worden en tegelijkertijd bleven de groepen in omvang beperkt.

Het was een mooie verrassing dat de burgemeester een bezoek bracht en de leerlingen vanaf het podium feliciteerden. Ook wenste hij hen geluk in de verdere stappen die ze gaan zetten in hun leven.


Laatst bewerkt op: 30 juni 2020 18:52

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester Pieter Heiliegers feliciteert geslaagden

Burgemeester Pieter Heiliegers bracht begin van de week een bezoek aan de ludieke diploma-uitreiking voor leerlingen van het Alkwin Kollege. Om er in deze bijzondere tijd toch iets gedenkwaardigs van te maken had de school een drive-in bedacht die volledig corona-proof is. De ouders en de leerlingen kwamen per huishouden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: