001 -Family
Inloophuis ’t Anker gaat weer open

Inloophuis ’t Anker gaat weer open


Geplaatst op: 30 juni 2020

Per dinsdag 7 juli opent inloophuis ’t Anker aan de Karekiet 49 weer zijn deuren voor mensen die ‘geraakt’ zijn door kanker!
Om de inmiddels bekende redenen was ook ’t Anker half maart gedwongen te sluiten. In de weken dat ’t Anker dicht was, hebben de vrijwilligers van het inloophuis niet stilgezeten. In en om het gebouw De Trekvogel is doorgewerkt aan het onderhoud en op diverse manieren is geprobeerd contact te houden met gasten. Tijdens telefonische spreekuren konden gasten bellen met de coördinatoren, hielden activiteitenbegeleiders en gastvrouwen telefonisch contact met vaste gasten en onlangs werd men via een mooie kaart uitgenodigd voor de dinsdagochtenden in juli en augustus waarop de koffie en thee weer klaar staan in het inloophuis.

De richtlijnen van het RIVM en de brancheorganisatie IPSO zijn leidend geweest bij de heropening. Er is een protocol opgemaakt waarin diverse maatregelen staan. Op allerlei manieren probeert ’t Anker een veilige ontmoetingsplek te zijn voor mensen die kanker hebben (gehad) en/of hun naasten. Ook hier geldt dat mensen die gezondheidsklachten hebben die mogelijk op corona wijzen verzocht wordt (nog) niet langs te komen. Gelukkig heeft het inloophuis een ruime huisvesting, zodat de anderhalve meter gewaarborgd kan worden. Ondanks alle vereiste maatregelen verwacht ’t Anker een gezellige en uitnodigende plek te zijn.

In juli en augustus dus alleen nog op dinsdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur. In augustus wordt bekend welke activiteiten op de dinsdagen en donderdagen na 1 september weer aangeboden kunnen gaan worden.

Nieuwe gasten zijn natuurlijk van harte welkom. Meld je van tevoren telefonisch even aan. We kunnen je dan in alle rust ontvangen en in gesprek gaan (06-18072867 of 06-27181416). Op de site van ’t Anker (www.inloophuishetanker.nl) of de Facebookpagina vind je meer informatie. Daar staat ook het veiligheidsprotocol.


Laatst bewerkt op: 30 juni 2020 19:12

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloophuis ’t Anker gaat weer open

Per dinsdag 7 juli opent inloophuis ’t Anker aan de Karekiet 49 weer zijn deuren voor mensen die ‘geraakt’ zijn door kanker!Om de inmiddels bekende redenen was ook ’t Anker half maart gedwongen te sluiten. In de weken dat ’t Anker dicht was, hebben de vrijwilligers van het inloophuis niet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: