001 - Escaperoom aglemeen

Grote brand op industrieterrein Mijdrecht


Geplaatst op: 1 juli 2020

Op het industrieterrein in Mijdrecht is woensdagavond brand uitgebroken. Meerdere brandweerwagens uit de hele regio werden gealarmeerd.

Vanuit de verte was een grote rookwolk te zien. Bij de brand vielen meerdere gewonden. Een omstander moest uiteindelijk gereanimeerd worden en is met hartslag naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege de plotselinge reanimatie werd ook de hulp ingeroepen van de traumahelikopter. 

Een man liep brandwonden op. Hij is ter plekke behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis.

De oorzaak van de brand is niet bekend. Volgend een woordvoerder was in het pand een voormalige verfspuiterij gevestigd. Wat er nu precies in het pand gebeurde was niet bekend.Laatst bewerkt op: 2 juli 2020 09:34

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote brand op industrieterrein Mijdrecht

Op het industrieterrein in Mijdrecht is woensdagavond brand uitgebroken. Meerdere brandweerwagens uit de hele regio werden gealarmeerd. Vanuit de verte was een grote rookwolk te zien. Bij de brand vielen meerdere gewonden. Een omstander moest uiteindelijk gereanimeerd worden en is met hartslag naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege de plotselinge reanimatie werd ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: