001 - Escaperoom aglemeen
Denise fashion: Van galajurk tot gympies

Denise fashion: Van galajurk tot gympies


Geplaatst op: 2 juli 2020

Op 25 juli sluit modewinkel Denise fashion definitief haar deuren in Aalsmeer. Hiermee komt er na ruim 41 jaar een einde aan de modewinkel die begrip was in Aalsmeer en ver daar buiten. Helaas heeft eigenaresse Marjolein geen opvolger die de zaak van haar overneemt. Wethouder Robert van Rijn ging bij haar langs om haar te bedanken voor haar jarenlange ondernemerschap in Aalsmeer.

“Ik was 23 jaar toen ik startte in Aalsmeer. “ Vertelt Marjolein. “We hebben ons steeds verder ontwikkeld met mooie merken. Als ik terug kijk was dat ook een boeiende en leerzame fase in ons bedrijf. We behoorde tot de de top 20 winkels in Nederland en hielden zelfs modeshows in de kleine komedie. Ook was ik mede oprichter van het merk Scots en Soda. In deze periode ontwierp ik eigen kleding die ik weer verkocht in de winkel. De laatste jaren is er veel veranderd. Er zijn veel merken bijgekomen. Maar onze grote, vaak vaste klantenkring kon altijd rekenen op persoonlijk kledingadvies en een unieke winkelervaring. “ 

Wethouder van Rijn bedankte Marjolein voor 41 jaar actief ondernemerschap in Aalsmeer en wenste haar een mooie invulling van haar komende vrije tijd.

 


Laatst bewerkt op: 2 juli 2020 18:37

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Denise fashion: Van galajurk tot gympies

Op 25 juli sluit modewinkel Denise fashion definitief haar deuren in Aalsmeer. Hiermee komt er na ruim 41 jaar een einde aan de modewinkel die begrip was in Aalsmeer en ver daar buiten. Helaas heeft eigenaresse Marjolein geen opvolger die de zaak van haar overneemt. Wethouder Robert van Rijn ging … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: