Tarieven Algemene Begraafplaats Aalsmeer omlaag in 2021

Tarieven Algemene Begraafplaats Aalsmeer omlaag in 2021


Geplaatst op: 2 juli 2020

Donderdag 25 juni is de Kadernota 2021 in de gemeenteraad behandeld en vastgesteld. In de Kadernota staan de uitgangspunten voor de gemeentebegroting voor de komende jaren. Een onderdeel van deze Kadernota was verlaging van de tarieven van de Algemene Begraafplaats Aalsmeer.

“We hebben een prachtige Algemene Begraafplaats in Aalsmeer.” zegt wethouder Robert van Rijn. “Met deze tariefsverlaging brengen we onze tarieven meer in balans met omliggende begraafplaatsen in de omgevingen en houden we het begraven op deze mooie plek betaalbaar. Zowel de kosten voor het begraven in een (particulier) graf als de kosten voor het algemeen onderhoud van de begraafplaats worden in 2021 naar beneden bijgesteld.”

 


Laatst bewerkt op: 2 juli 2020 19:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tarieven Algemene Begraafplaats Aalsmeer omlaag in 2021

Donderdag 25 juni is de Kadernota 2021 in de gemeenteraad behandeld en vastgesteld. In de Kadernota staan de uitgangspunten voor de gemeentebegroting voor de komende jaren. Een onderdeel van deze Kadernota was verlaging van de tarieven van de Algemene Begraafplaats Aalsmeer. “We hebben een prachtige Algemene Begraafplaats in Aalsmeer.” zegt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: