001 - De Baat
Nieuw brugdek voor Barendebrug

Nieuw brugdek voor Barendebrug


Geplaatst op: 2 juli 2020

De werkzaamheden aan de Barendebrug zijn in volle gang. Op 9 juli is een nieuwe mijlpaal in het project. Dan wordt het nieuwe brugdek geplaatst. Tijdens deze werkzaamheden is het tijdelijk niet mogelijk om langs de brug te wandelen of te fietsen. Dit wordt met borden aangegeven.

In april is de aannemer Griekspoor gestart met de renovatiewerkzaamheden aan de Barendebrug. Zo wordt de brug toekomstbestendig gemaakt, de doorvaarthoogte hersteld en komt de oude hamei terug op de brug.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe fundering en is op de werf van de aannemer het nieuwe betonnen brugdek gemaakt. Deze wordt op 9 juli op zijn plek gelegd met een grote kraan. Gedurende de werkzaamheden is de brug en de naastgelegen loopbrug voor al het verkeer afgesloten. Fietser en voetgangers worden omgeleid. Het plaatsen van het dek duurt een dag. Daarna kunnen de fietsers en voetgangers weer de brug passeren.

Planning

Na het plaatsen van het brugdek start de aannemer met het aansluiten van het nieuwe brugdek op de weg. De planning is dat de brug voor 1 september weer open is voor al het verkeer.

Meer informatie

Meer informatie over deze werkzaamheden staan op www.aalsmeer.nl/werkinuitvoering. Ook zijn de werkzaamheden te volgen via de site van de aannemer: https://www.griekspoor.nl/aalsmeer. Hier staat de actuele informatie over de planning en de verrichte werkzaamheden. 


Laatst bewerkt op: 2 juli 2020 19:43

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw brugdek voor Barendebrug

De werkzaamheden aan de Barendebrug zijn in volle gang. Op 9 juli is een nieuwe mijlpaal in het project. Dan wordt het nieuwe brugdek geplaatst. Tijdens deze werkzaamheden is het tijdelijk niet mogelijk om langs de brug te wandelen of te fietsen. Dit wordt met borden aangegeven. In april is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: