001 - Escaperoom aglemeen
Koninklijke onderscheiding voor Rudolf van Olden bij afscheid gemeenteraad

Koninklijke onderscheiding voor Rudolf van Olden bij afscheid gemeenteraad


Geplaatst op: 3 juli 2020

Rudolf van Olden, raadslid en oud-fractievoorzitter van VVD De Ronde Venen, werd tijdens de raadsvergadering van donderdag 2 juli benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Maarten Divendal speldde de koninklijke onderscheiding op ter gelegenheid van het afscheid van de heer Van Olden na 15 jaar raadslidmaatschap.

De heer Van Olden, inwoner van Abcoude, was tot eind jaren ’90 werkzaam als internist in het AMC. Toen hij de overstap maakte naar het bedrijfsleven raakte hij geboeid door de processen die de samenleving vormgeven. Hij sloot zich aan bij de lokale afdeling van de VVD en werd al snel secretaris/penningmeester en later fractievoorzitter.

Vanaf 2006 tot aan de gemeentelijke herindeling in 2011 was Van Olden raadslid in de gemeente Abcoude. Na de herindeling bleef hij raadslid in gemeente De Ronde Venen.

Tijdens de raadsvergadering van 2 juli neemt de heer Van Olden afscheid als raadslid. Als dank voor zijn inzet tijdens 15 jaar raadslidmaatschap ontving hij de koninklijke onderscheiding.


Laatst bewerkt op: 3 juli 2020 09:16

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koninklijke onderscheiding voor Rudolf van Olden bij afscheid gemeenteraad

Rudolf van Olden, raadslid en oud-fractievoorzitter van VVD De Ronde Venen, werd tijdens de raadsvergadering van donderdag 2 juli benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Maarten Divendal speldde de koninklijke onderscheiding op ter gelegenheid van het afscheid van de heer Van Olden na 15 jaar raadslidmaatschap. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: