HandjeHelpen
GVM’79 hangt weer aan/in de Brug

GVM’79 hangt weer aan/in de Brug


Geplaatst op: 6 juli 2020

1 juli was het dan eindelijk weer zo ver ! Na 3,5 maand niet en/of buiten te hebben bewogen, mochten de sporters van GVM’79 weer in de gymzaal aan de slag.  GVM’79 biedt verschillende gymsporten aan en die waren door de Corona-maatregelen tijdelijk afgelast.

Gelukkig konden de meeste groepen na 7 weken buiten op het grasveld achter de Phoenixhal of in de speeltuintjes van Mijdrecht aan de slag. De gymnasten hebben het heel leuk gehad buiten en het was ook wekenlang stralend weer. De periode buiten werd afgesloten met een groot waterfeest ter gelegenheid van de verjaardag van juf Esther. Daarna sloeg het weer om en konden een aantal lessen niet doorgaan. Gelukkig werden op 1 juli Gymzaal de Brug en Gymzaal de Eendracht weer geopend en mochten de lessen (na goedkeuring van het protocol) binnen worden opgepakt.  Veel turnsters vonden het erg leuk om weer aan de brug te kunnen hangen en zwaaien.  Ook de freerunners gingen weer helemaal uit hun dak in de gymzaal. Op onze Facebooksite laten we zien wat we allemaal aan het oefenen zijn.  De lessen gaan nog door tot de zomervakantie (17 juli) en iedereen is welkom om een proefles te doen.

Een proefles kun je aanvragen via: proefles@gvmijdrecht79.nl 

Binnenkort maken we ons nieuwe lesrooster bekend, hierin is nog voldoende ruimte voor nieuwe kleuters, acrogymmers, turnsters en freerunners.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GVM’79 hangt weer aan/in de Brug

1 juli was het dan eindelijk weer zo ver ! Na 3,5 maand niet en/of buiten te hebben bewogen, mochten de sporters van GVM’79 weer in de gymzaal aan de slag.  GVM’79 biedt verschillende gymsporten aan en die waren door de Corona-maatregelen tijdelijk afgelast. Gelukkig konden de meeste groepen na … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: