001 - Escaperoom aglemeen
Dringend gezocht: brugklassercoaches

Dringend gezocht: brugklassercoaches


Geplaatst op: 6 juli 2020

Voor het komende schooljaar is Gilde De Ronde Venen op zoek naar nog enkele vrijwilligers die een brugklasser willen coachen.

De coaching kost één uur per week en duurt maximaal tot de kerstvakantie in 2021. Vrijwilligers krijgen een korte training en worden ondersteund tijdens maandelijkse intervisiegesprekken. Het gaat niet om huiswerkbegeleiding, maar om coaching waarbij je wekelijks zonder oordeel luistert en aandacht geeft aan een leerling waarvoor de overstap van het basis naar voortgezet onderwijs extra spannend is. Kijk verder op onze website https://gildedrv.nl/coach4you/ of bel met onze coördinator, Ula Rusin (0619472061).

Daarnaast begint met de versoepeling van de Corona maatregelen ook onze taalcoaching weer op gang te komen en zien we de lijst met anderstaligen die wekelijks een uurtje Nederlands willen praten oplopen. We zoeken dus ook nieuwe taalcoaches. Zie voor meer informatie https://gildedrv.nl/samenspraak/


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dringend gezocht: brugklassercoaches

Voor het komende schooljaar is Gilde De Ronde Venen op zoek naar nog enkele vrijwilligers die een brugklasser willen coachen. De coaching kost één uur per week en duurt maximaal tot de kerstvakantie in 2021. Vrijwilligers krijgen een korte training en worden ondersteund tijdens maandelijkse intervisiegesprekken. Het gaat niet om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: