001 -Family
Toch nog een spetterende dansshow voor Dansschool Nicole

Toch nog een spetterende dansshow voor Dansschool Nicole


Geplaatst op: 6 juli 2020

Dit seizoen stond de 33e show van Dansschool Nicole gepland in het theater, maar zoals iedereen weet, kwam daar iets tussen (iets met de C…).

Maar zelfs dàt kon de docenten en leerlingen niet doen stoppen met dansen. Via online lessen en meteen buitenlessen te geven zodra dit weer mocht, hebben ze vrijwel ‘normaal’ door kunnen trainen dit jaar. De ene keer in koude wind, de andere keer bij tropische temperaturen. Natuurlijk was dat even wennen.

Gelukkig werden er afgelopen 1 juli versoepelingen aangekondigd, waarbij de docenten hun kans zagen om toch nog een soort show te geven. Buiten, op het parkeerterrein voor hun nieuwe dansstudio in de Phoenix Sporthal waar ze volgend seizoen in een prachtige nieuwe zaal weer gaan starten.

En zo werd het geregeld! Zondag 5 juli lieten alle groepen die mee wilden doen, hun beste dansen zien. Omdat kostuums nu niet handig waren, had elke groep een eigen afgesproken kledingstijl en dat zag er zeer professioneel uit. De jongste meiden van net 4 jaar begonnen met een swingend nummer en de Showgroep eindigde met een stoere streetdance en tropische dans. Daartussen waren er vrolijke feel good nummers zoals Lollipop, werden er torens gebouwd door de Ministars, zagen we spagaten en overslagen bij de Don2 meiden en knalden de jongeren van de dinsdag met een Tina Turner medley het plein af. De Selectiegroepen lieten even hun talenten zien in een gave Lady Gaga-mix, met een Beyoncé choreo en het kleurrijke nummer Que Color.

Erg knap om te zien hoe de docenten en de leerlingen dit in deze tijd voor elkaar hebben gekregen. Met recht een mooie afsluiting van een bijzonder dansjaar!

Vanaf september starten de lessen binnen in hun splinternieuwe dansstudio in de Sporthal De Phoenix weer. 

 

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Toch nog een spetterende dansshow voor Dansschool Nicole

Dit seizoen stond de 33e show van Dansschool Nicole gepland in het theater, maar zoals iedereen weet, kwam daar iets tussen (iets met de C…). Maar zelfs dàt kon de docenten en leerlingen niet doen stoppen met dansen. Via online lessen en meteen buitenlessen te geven zodra dit weer mocht, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: